Raiders-Colts O50.5

KERROIN

1.89
0
pv
0
t
0
min
0
s

Colts pelasi sunnuntaina erikoisen pelin, kun matsin ensimmäisellä puolikkaalla tehtiin 44 pistettä, mutta jälkimmäisellä vain kaksi. Tuo ensimmäisen puolikkaan saldo kuvastaa pelin kulkua selkeästi paremmin. Toisella puolikkaalla tapahtui yhtä sun toista sattumusta, kuten pallonmenetyksiä lähellä vastustajan maalia, jonka vuoksi pistemäärä jäi noin alhaiseksi.

Tämän viikon vastustaja Raiders on puolestaan ollut yksi kauden pisterikkaimpia joukkueita. Poikkeuksena oikeastaan vain peli Clevelandia vastaan, joka pelattiin karmeassa kelissä ja peli Atlantaa vastaan, joka oli Raidersille jonkinlainen ohipeli tärkeän Chiefs-pelin jälkeen ja joukkue jäi kuuteen pisteeseen. Suhtaudun tuohon lähinnä yksittäisenä lipsahduksena.

Kummankin joukkueen hyökkäyspään terveystilanne on menossa parempaan suuntaan, kun Coltsilla linjan tärkein pelaaja Anthony Castonzo on palaamassa kokoonpanoon ja Raidersilla keskushyökkääjä Josh Jacobs samoin.

Vastakkain kentällä on siis kaksi hyvää hyökkäystä, yksi keskinkertainen ja yksi kehno puolustus. Las Vegasin kotistadion on sisähalli, joten huonot olosuhteet eivät myöskään ole pisteiden tekoa häiritsemässä. Näen, että noiden muutaman poikkeuspelin vuoksi ottelun pistemääräraja roikkuu alempana, kun mitä sen kuuluisi olla. Pelivalintani otteluun on yli 50,5 pistettä, jolle tarjoaa kertoimen 1,89. Todennäköisyysarvioni tälle on 56 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *