Detroit-Winnipeg 2

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

Detroitin alkukaudesta on lähes mahdotonta löytää mitään positiivista. Tietysti voidaan ajatella, että liigan jumbona on parhaimmat mahdollisuudet napata tulevan draftin ensimmäinen varausvuoro. Detroitilla on menossa 12:sta ottelun mittainen tappioputki. Edellisen kerran Detroit on onnistunut kaatamaan Winnipegin hieman yli 2 vuotta sitten. Edellinen kohtaaminen oli töissä yönä, jossa Jets nappasi helposti pisteet lukemin 5-1. Detroit on onnistunut tekemään edelliseen 7:ään otteluun maltilliset 8 maalia ja kun omissa soi lähes 5:n maalin keskiarvolla niin lopputulos on nähdyn kaltaista.

Winnipeg on puolestaan yllättänyt monet (allekirjoittaneen myös) alkukauden otteillaan. Viime kaudella joukkueen puolustus oli yksi liigan kovimmista, ellei jopa kovin. Tälle kaudelle puolustuksesta on poissa Trouba, Charot, Byfuglien ja Myers.Tilalla olevat Poolman, Pionk, Sbisa ja Beaulieu tuskin edes mahtuisivat monen muun joukkueen kokoonpanoon. Winnipeg on tällä hetkellä Läntisessä konferenssissa kolmantena ja edellisestä 10:stä ottelusta joukkue on kerännyt mukavat 15 pistettä. Winnipegin pelaaminen ei missään kohtaa ole ollut erityisen vakuuttavaa, mutta käsittämätöntä kautta pelaava Connor Hellebuyck antaa ottelu toisensa jälkeen mahdollisuuden voittoon. Kauden 25:ssä ottelussa pikkumusta on tarttunut kiinni huikealla 93,28%:lla.

tarjoaa Winnipegin suoralle voitolle maistuvaa 1.84 kerrointa eli pelivalintamme on siis Detroit-Winnipeg 2 .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *