TPS -0,5

KERROIN

1.90
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantai tarjoilee kotimaisesta salibandyliigasta loistavaa pelattavaa kun Oilers isännöi Tapiolan Urheiluhallilla Turun Palloseuraa.

Oilers-TPS (klo 18.30)

Oilers lähti kauteen todella suurin odotuksin mutta takapakkia menestyshaaveille tuli jo ennen sarjakauden alkua kun harjoittelurääkin seurauksena ykköskorin pelaajia oli useampi lasaretin puolella. Sairastuvalta viime ottelluun paluun tekivät ainakin Heikki Iiskola sekä Jani Lehtoniemi mutta jobinpostia ja kylmää vettä espoolaisten niskaan kaadettiin kun joukkueen ylivoimaisesti paras maalintekijä sekä ykkös sentteri Justus Kainulaisen kausi laitettiin pakettiin Classic-ottelussa tulleen loukkaantumisen seurauksena. Tuloksellisesti Oilersin käyrä osoittaa rajusti lattiaan ja seitsemästä viime ottelustaan se on onnistunut nappaamaan ainoastaan kaksi voittoa. Pelillisesti joukkueen tekeminen on näyttänyt myös erittäin vaisulta ja etenkin hyökkäyspelaaminen on kaukana siitä mitä tämän tasoiselta joukkueelta voisi odottaa. Joonas Kaltiainen on tolppien välissä mies paikallaan ja hyvin suurella todennäköisyydellä aloittaa tänäänkin maalinsuulla.

Viime kaudella finaaliin yltänyt TPS oli alkukaudesta ”shokissa” kun uusi pääluotsi Janne Kainulainen ajoi uutta pelisysteemiään sisään mutta nyt turkulaiset ovat pelottavan kovassa iskussa. Loukkaantumisten jälkeen askiin palanneet Miko Kailiala ja Janne Hoikkanen ovat olleet iso buusti mustavalkoisille ja tänään Tepsi hakee jo viidettä perättäistä voittoaan. Viimeksi Nokian KrP jäi Kupittaalla jalkoihin lukemin 8-4. Mikko Hautaniemi (17+7) on jatkanut hyviä otteitaan ja kolmosketjun Joonas Koskinen (11+7) on ollut erittäin pirteä ilmestys. Kauden alla suurimmat kysmysmerkit olivat maalivahtikaksikon Kuisma-Fälden yllä, mutta nuori kaksikko on osoittanut että homma hoituu myös pääsarjatasolla.

Oilers on viime aikoina ollut tuloksellisesti heikko mutta myös pelilliset esitykset Classic-ottelua lukuunottamatta ovat jättäneet rutkasti parannettavaa. Jo ennestään erittäin kapeasta sentteriosastosta putosi jälleen yksi iso palanen pois eikä toista otteluaan pitkän loukkaantumisen jälkeen pelaavalle Heikki Iiskolalle kannata vielä järin suurta ratkaisijanviittaa asettaa. TPS on ollut alun kyykkäyksen jälkeen todella hyvä ja etenkin viime ottelu Nokian KrP:tä vastaan oli myrskyvaroitus muille. Vaikka turkulaiset ovat muokanneet peliään hieman hyökkäysvoittoisammaksi on kaiken selkäranka edelleen todella tiivis puolustuspelaaminen, jonka kanssa hyvin epäorganisoitu Oilers-hyökkäys tulee olemaan pulassa. Vieraat vetävät selkeästi pidemmän korren kaikilla muilla osa-alueilla paitsi maalivahtien kaksintaistelussa ja etenkin penkin takana Janne Kainulainen näyttäisi kepittävän virkaveli Heikki Luukkosen melko puhtain lukemin. Erittäin laajalla materiaalilla operoiva TPS on selvä suosikki myös vieraissa ja in kärkikerroin kuuluu peleihin mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *