Leicester

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina viisi ottelua. Nostetaan esiin kaksi kotisuosikkia, joiden pitäisi hoitaa omat ottelunsa ilman ongelmia.

Leicester-Brighton (klo 21:15)

Leicester palasi viikko sitten voittojen tielle kahden liigatappion jälkeen. Ketut hakivat 1-2-voiton Sheffield Unitedin kotiluolasta 90. minuutin osumalla. Myöhäisestä maalista huolimatta, voitto oli täysin ansaittu.

Brendan Rodgersin porukka pelaa upeaa kautta, mutta asiat voisivat olla paljon paremminkin. Huipputärkeän duon Pereira & Maddison -loukkaantuminen vei viime kesänä UCL-paikan. Joukkue on ollut epäonninen loukkaantumisten kanssa myös tällä kaudella.

Leicester saa sunnuntain matsiin huipputärkeän Ndidin takaisin keskikentän keskustaan, mikä auttaa tiivistämään joukkueen puolustusta. Ndidi on esiintynyt jo UEL:n puolella ja lienee täydessä iskussa nyt. Myös pitkään sivussa ollut Pereira voi olla lähellä pelikuntoa.

Vierailija Brighton hävisi maanantaina Southamptonille 1-2, kuten myös vihjasimme. Brighton oli jälleen xG:n valossa vastustajansa tasoa, mutta joukkueen viimeistely ei tunnu millään kohenevan. Pistesaldo voisi olla peliesitysten valossa huomattavasti korkeampi.

Edeltävässä matsissa Brightonin ykköskärki Maupay hukkasi pilkun 0-0-tilanteessa Liverpoolia vastaan. Tätä edelsi hieno voitto Villasta vieraissa ja 0-0-tasapeli Burnleyn isäntänä, jossa Brighton hukkasi jälleen tukun tilanteita.

Leicester on ollut jo pitkään selvästi Brightonia vahvempi joukkue. Ndidin paluu Valioliigaan on mukava buusti, ja Brighton aktiivinen pelitapa sopii hyvin Leicesterille. Ketut pääsevät Vardyn johdolla tekemään tappavia vastaiskuja.

Betsataan Leicesterin voittoa in 2,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53 %. Tarjolla on siten mukava value!

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Southampton-Sheffield United (klo 14:00)

Viiden ottelun sunnuntai aloitetaan Southamptonista, jossa kotijoukkue saa vastaansa sarjajumbo Sheffield Unitedin. Saints on ollut meidän ”suosikkiheppa” jo pitkän aikaa – niin myös viime maanantaina Brightonissa. Southampton palkitsi betsarit 1-2-vierasvoitolla.

Kyseessä oli paluu voittojen tielle epäonnisen United-matsin jälkeen. Southampton johti tauolla jo 2-0, mutta hävisi ottelun lopulta 90. minuutin osumalla 2-3. Kyseessä oli ensimmäinen tappio kahdeksaan otteluun. Viimeiset yhdeksän matsia ovat sujuneet huikealla 6-2-1 saldolla.

Vierailija Sheffield Unitedin kausi on ollut kamalaa katsottavaa. Viime vuonna yllättänyt Blades rikkoo tällä menolla kaikki ennätykset surkeimpien Valioliigajoukkueiden historiassa. Sheffield Unitedin otteissa on näkynyt viime aikoina tosin lievää piristymistä.

Sunnuntaina joukkue oli lähellä napata tasapelin Leicesteriltä, mutta hävisi yliajalla 1-2. Tätä ennen Blades dominoi West Bromwichia, mutta hukkasi mahtavia paikkoja ja hävisi ottelun vieraissa 0-1. Nyt joukkue sentään luo hieman tilanteita aiempaan nähden.

Southampton on monta luokkaa parempi joukkue kuin sarjajumbo United, josta on vaikea keksiä mitään hyvää sanottavaa. On totta, että Saints on saanut hieman liikaa pisteitä pelitilanteisiin nähden, mutta kyseessä on silti laatujoukkue. Ykköstykki Ings on palannut myös loukkaantumisista.

Betsataan kotivoittoa in 1,73 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62 %. Voit myös kokeilla Southampton -1 (aasialainen) tai -1,5 tasoitusvetoja.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *