Denver -8

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

New York Knicks-Philadelphia 76ers (02:30)

New York Knicksin tappioputki on nyt 17 ottelun mittainen eikä helpotusta ole luvassa, kun Philadelphia 76ers saapuu vierailulle Madison Square Gardeniin. Philadelphia hävisi viime yönä Bostonissa, joten lepoetu on New Yorkilla, joka pelasi toissa yönä Clevelandissa (tappio 104-107). 76ers haluaa varmasti kuitata viime yön tappion nopeasti, jotta joukkue säilyttää hyvät asemat taistelussa playoffs-kotiedusta itäisessä konferenssissa.

Pelataan Philadelphia -9.5 pistettä Comeonilta kertoimella 1,93 (panossuositus 2/5).

Denver Nuggets-Sacramento Kings (04:00)

Denver Nuggets on sarjan paras kotijoukkue. Vahvan koripallo osaamisen lisäksi joukkue hyötyy myös maantieteestä, sillä joukkue pelaa kotiottelunsa vuoristossa vajaat 2000m merenpinnan yläpuolella. Denverin pelaajat ovat tottuneet ohuen ilman vaikutukseen, eivätkä väsy samalla tavalla kuin vierailijoiden pelaajat. Tätä seikkaa joukkue pyrkii maksimoimaan pelaamalla nopeatempoista koripalloa.

Sacramento jatkaa positiivista tekemistä ja voittaa otteluita tasaiseen tahtiin. Ehkä pitääkin pikkuhiljaa hyväksyä, että joukkueen menestys perustuu kovaan työhön ja fiksuun pelaamiseen.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Denverissä Nuggets ei antanut Kingsille mahdollisuutta ja odotammekin, että tällä hetkellä tarjolla oleva linja -8 pistettä riittää hyvin Denverille.

Pelataan Denver -8 pistettä ilta kertoimella 1,95 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!