Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porin kierroksen vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Eeti on sopivan näköisessä tehtävässä. 47% on ehkä hiukan liikaa, mutta paremman puutteessa otetaan Eetistä varma. Toinen varma on kuudennen kohteen hirmu iskussa oleva Morison. Nykykunnossa Morisonin lyöminen ei ole helppoa, varsinkin kun Tapsa Perttusen ruuna menestyy paikalta, kuin paikalta.

Toisen kohteen jättisuosikki Credit To Love on aivan karmeassa iskussa. Helsingissä voittoputki katkesi, kun Credit To Love ei voinut kuolemanpaikalta mitään keulasta sooloillutta Slippery Runwayta vastaan. Suuren rahan toivossa varmistellaan jättisuosikki eturivin unohdetuilla hevosilla. Erna’s Kingin voittomahdollisuudet ovat huomattavasti korkeammat kuin peliprosentti 0,3%. Samoin Hudson Web 3%. Mukaan vielä kolmessa viime juoksussa toiseksi jäänyt Way To Go.

Kolmas kohde selvitetään neljällä merkillä. Ykkösmerkki on takamatkaltakin Layla, joka viimeksi sai jo ansaitsemansa voiton. Paalulta Laylaa karkuun yrittävät Tuulian Sälli, Maatian Tähti ja Hipsun Poju, jos pääsee ravilla matkaan voltin neloselta. Hipsun Pojun laukkariski näistä asetelmista on melko suuri.

Neljännen kohteen Slippery Runway ihastutti keulasta helsingissä kaksi viikkoa sitten. Takarivistä lähtee kuitenkin hurja Joseph Boko, joka kuuluu ajoissa lapuille. Otetaan yllättäjinä mukaan vielä hyvistä asemista Mr Big Star ja Surprise Leader.

Viidennessä kohteessa The Breeze ja Credit To Dream jakavat yhdessä yli 60% pelistä. Takamatkan juoksulangalta Lady Nightingale 7% ja Didi Hoss 2% ovat oikein maistuvia merkkejä. Jättiyllärinä lapuille mukaan nollapelattu Langen’s Cza Cza.

Päätöskohteen ykkösmerkki on keulapsyykillä Ricocone. Grainfield Aiden on palannut ruotsin kiertueelta ja on varottava hyvältä paikalta. Mukaan takarivistä porukan paras hevonen Thai Profit.

Lähtö1: 3

Lähtö2: 3,4,5,10

Lähtö3: 2,4,6,10

Lähtö4: 2,3,4,10

Lähtö5: 1,7,8,12,13

Lähtö6: 6

Lähtö7: 3,4,11 Vihjerivin hinta: 48e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *