Fulham DNB

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Koronavirus jyrää tällä hetkellä ympäri Eurooppaa, mikä on johtanut monien palloilusarjojen keskeyttämiseen. Ainakin toistaiseksi perjantai-illan kamppailut Ranskan liigassa ja Englannissa pelataan normaalisti, joten pääsemme jännittämään paria kelpo betsiä!

Ligue 1: Lyon-Reims (klo 21:45)

Kotijoukkue Lyon tulee illan kamppailuun tappio niskassaan. ”OL” taipui viikko sitten tärkeässä kärkikamppailussa Lillen vieraana 1-0. Joukkue oli myös selkeästi xG:n valossa heikompi joukkue, mikä ei ole lainkaan hyvä juttu.

Lyonin koko sesonkia on leimannut keskinkertaisuus. Joukkue on ollut kaukana viime vuosien tasosta ja pyörinyt lähinnä sarjataulukon keskikastissa koko ajan. Hurja loppukausi voisi vielä avata saumat Eurocup-paikoille, mutta se on varsin epätodennäköistä.

Vierailija Reims nousi Ranskan pääsarjaan viime kaudelle ja yllätti jo silloin asiantuntijat sijoittumalla kympin sakkiin. Reims on kuin Valioliigaan Sheffield United, eli joukkue on pärjännyt alusta asti erittäin tiiviillä puolustuspelillä.

Reims oli jo viime kaudella erittäin vaikea voitettava, mutta nyt joukkue on parantanut entisestään. Lisäksi maalimäärät ovat pudonneet vieläkin alemmas: Reimsin otteluissa on nähty vain 1,68 maalia per matsi!

Vierailija tulee otteluun neljän ottelun tappiottomassa putkessa 2-2-0 saldolla. Viikko sitten joukkue kaatoi kotonaan Brestin ansaitusti maalein 1-0. Reims on pärjännyt koko kauden hyvin myös vierasotteluissaan. Joukkue onnistui kaatamaan syyskuussa jopa PSG:n vieraissa maalein 0-2.

Lyon ei ole pelivoimaltaan Reimsiä oleellisesti vahvempi joukkue. Napataan vieraat peleihin in +0,5 tasoituksella ja 1,98 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56%. Ottelun maaliodotus on hyvin matalalla ja alle 2,0 maalin betsi noin kahden kertoimilla on myös vaihtoehto.

Fulham-Brentford (klo 21:45)

Englannin Championshipin kierros käynnistyy kuumalla Lontoon paikallispelillä. Matsissa pelataan isoista pisteistä, sillä vastakkain ovat sarjassa sijoilla 3 ja 4 olevat joukkueet.

Fulhamilla on takana kelvollinen vierasottelu Bristol Citya vastaan. Matsi päättyi 1-1, mutta lontoolaiset olivat selvästi vahvempia ja olisivat voineet hyvin voittaakin 1-2. Tätä ennen Fulham kaatoi kotonaan Prestonin ja Swansean.

Kotijoukkue on pelannut varsin hyvää futista tämän vuoden puolella. Otteluiden xG:t näyttävät hyviltä, eikä Fulham ole hävinnyt kuin yhden edellisestä yhdestätoista liigaottelusta. Jopa suora nousu on edelleen haarukassa.

Vierailija Brentford on tunnettu viime kausina maalipaikkoja tuhlailevana ja alisuorittavana joukkueena. Tämän sesongin aikana Bees on päässyt vihdoin tasolle, jolla se pystyy haastamaan liigan kärkiseurat.

Brentford tulee matsiin itseluottamusta uhkuen, sillä joukkue murskasi viikko sitten Sheffieldin kotonaan peräti maalein 5-0. Bees on hävinnyt vain yhden kahdeksasta edellisestä ottelusta. Se oli todella outo lipsahdus Lutonin vieraana pari viikkoa sitten.

Fulham ja Brentford ovat ehdottomasti kaksi laatujoukkuetta ja kuuluvat pelivoimaltaan sarjan eliittiin. Tällä hetkellä niiden välillä on hyvin pieni tasoero, joten Fulhamin kuuluisi olla ottelussa noin 40% suosikki.

Betsimarkkina on liikaa kallellaan vieraiden suuntaan, sillä Brentford on asetettu jopa marginaaliseksi suosikiksi. Pelaamme Fulham DNB ComeOnin 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56%. Voit myös napsauttaa in markkinatoppia 2,85 suoralle voitolle.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *