Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Memphis

KERROIN

1.97
0
pv
0
t
0
min
0
s

Atlanta Hawks-Memphis Grizzlies (01:30)

Memphis Grizzlies lähtee yön kamppailuun kolmen ottelun voittoputkessa. Memphis voi muutenkin keskittää otteluun kaiken energiansa, sillä joukkue on levännyt muutaman päivän ja pelaa seuraavan kerran Atlantan kohtaamisen jälkeen 17.2 Washingtonissa.

Atlantan peli on ailahdellut. Hyvää suoritusta on monesti seurannut huono ja tulokset ovatkin olleet sen mukaiset. Ennen Memphisin kolmen ottelun voittoputkea kumpikaan joukkue ei itseasiassa ole voittanut kolmea ottelua peräkkäin tämän vuoden puolella.

Tilastoja silmäillessä pistää lähinnä silmään Atlantan onnistuneet kolmeen pisteen heitot, jossa joukkue on sarjan kolmanneksi paras. Atlanta pitää otteluissa yllä kovaa tempoa, mikä osaltaan selittää joukkueen hyvän sijoituksen. Kun taas tarkastelee joukkueen kolmenpisteen heittoprosenttia, on joukkue sarjan heikompaa keskikastia.

Joukkueet kohtasivat lokakuussa Memphisissä, jolloin kotijoukkue oli vahvempi lukemin 131-117. Myös tulevan yön kamppailussa lähdetään pelaamaan Memphisin voittoa. Lähtökohdat otteluun ovat varsin tasaiset, mutta Grizzliesin hyvän vireen ja tarjolla olevan kertoimen vuoksi on Memphisin pelaamisessa mielestämme järkeä.

Pelataan Memphis Coolbetilta kertoimella 1,97 (panossuositus 3/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!