Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Superlauantai ajetaan tiiviiseen tahtiin Vermossa ja Kuopiossa. Extra-rahan myötä potti voi nousta jopa miljoonaan euroon. Varmoiksi valikoitui neljännen kohteen American Hero ja päätöskohteen Le Gros Bill. American Hero sai kaksi viikkoa sitten Teivossa startin alle tauon jälkeen ja on nyt lähellä koko matkan johtoa. Joseph Bokon voittaminen ei ole helppoa, joten jos varmistuksia haluaa, lienee tämä lähtö näillä kahdella ummessa. Le Gros Bill voitti viime kaudella tukun avoimen luokan lähtöjä. Nyt suuoraan tauoltakin Le Gros Bill on keula-psyykillä suosikki. MAS Champ on toinen kova ja selkeä kakkosmerkki tähän lähtöön.

Avauskohteeseen haetaan yllätystä. Lennon Rapina on suosikki, mutta melko epävarma. Tässä tehtävässä Lennon Rapina ei kestä laukkaa. Takamatkan Stallone ja Myrskyri lienevät porukan parhaat hevoset. Valtroks pääsee juoksulangalta heti lähelle kärkeä, ehkä jopa keulaan. Diori ja Manionni pystyvät selkäjuoksun saadessaan kirimään ehkä jopa voittoon asti.

Toinen kohde vaikuttaa kahden kaupalta. Capo tai Just A Flirt ottaa keulat ja molemmat olisivat siittä vahvoilla.

Kolmas kohde on erittäin vaikea veikata, kun avoimen luokan kylmäveritammat ottavat mittaa toisistaan. Liisan Tulilintu olisi varma-ainesta, mikäli olisi ravivarmempi. Varsova on nopea ja elämänsä kunnossa, mutta lähtöpaikka on yönmusta. Elias Juonetar ja pätkänopea Taksvenla juoksevat lähellä kärkeä. Samoin Marmardu. Väkivahva Hetviina jyrää lopussa korkealle, mikäli kuski saa luovittua voimatamman kiihdytyksessä pois ykkösradalta.

Viides kohde on tasainen. Vain niukaksi ykkösmerkiksi nousee hyvältä lähtöpaikalta Trouple Leader. Thai Explosiven lähtöpaikka on hieman ulkona, mutta on hevosena aivan lähdön parhaimmistoa. Benobi Zet pystyy kehittämään napakan kirin ja jos juoksu yhtään onnistuu, tulee lopussa ainakin lähelle kärkeä. Armani Press ottaa ensimmäiset keulat ja todennäköisesti ajetaan johtavan takaa. Fakir Nyx on napannut kahdesta edellisestä voitot tarkan selkäjuoksun jälkeen.

Kuudennessa kohteessa lämminveriset huipputammat kilpailevat 12 000e ykköspalkinnosta. Luokallaan porukasta erottuvat Stonecapes Queila, Peanuts sekä Willow Pride. Mikäli jymy-yllätystä etsii tästä, kannattaa ajoissa lapuille poimia Free Me(1%) joka kaiken järjen mukaan pääsee johtavan kantaan ja voi siitä yrittää lopussa pätkällä ohi.

Lähtö1: 3,4,6,7,12,13

Lähtö2: 2,3

Lähtö3: 1,2,5,6,11,12

Lähtö4: 3

Lähtö5: 2,3,6,7,10

Lähtö6: 3,4,9

Lähtö7: 3. Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *