Atletico Madrid -1.5

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Burnley (1X2)

Roma-Udinese O3.0

Olemme poimineet tuttuun tapaan pelivalintoja Euroopan huippusarjoista. Tarjolla on kohde Valioliigasta, La Ligasta ja Serie A:sta.

Valioliiga: Burnley-Cardiff (klo 17:00)

Valioliigan putoamiskamppailusta löytyy mielenkiintoinen peli-idea.

Kotijoukkue Burnleyn kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Viime keväänä Clarets puristi jopa europaikoille, mutta tämä kausi lähti väärille raiteille heti kättelyssä. Burnleyn on ajautunut pitkiin huonoihin sekä hyviin putkiin kauden mittaan.

Nyt joukkue näyttäisi rakentavan taas hyvää putkea heikon alkuvuoden jälkeen. Burnley pääsee tähän tärkeään otteluun kahden voiton buustaamana: viikko sitten Clarets yllätti Bournemouthin vieraissa maalein 1-3, ja tätä edelsi komea kotivoitto Wolvesista maalein 2-0.

Vierasjoukkue Cardiff on rimpuillut putoamisviivan tuntumassa kauden alusta asti. Walesin ylpeys ennakoitiin yhdeksi putoajista, ja Bluebirds näyttääkin olevan matkalla Championshipiin.

Cardiff ei ole onnistunut rakentamaan edes kotikentästään varsinaista linnoitusta, sillä ainoastaan Huddersfield on hävinnyt useamman kotiottelun. Vieraissa joukkue on ollut todella heikko: saldo 2-2-11 ja ainoastaan yhdeksän tehtyä maalia, mikä on kaksi vähemmän kuin Huddersfieldilla!

Burnley on vähintään luokkaa vahvempi kuin Cardiff ja mukavassa nosteessa. Clarets pystyy käytännössä varmistamaan sarjapaikkansa voitolla Cardiffista, ja sen joukkue myös hyvin todennäköisesti tekee. Cardiffille ottelu on lähestulkoon pakkovoitto; kierrokset käyvät vähiin ja joukkue kohtaa vielä mm. Manchester Unitedin ja Liverpoolin.

Burnley voittaa matsin lähes kuusi kertaa kymmenestä, joten in 1,92 kerroin kotivoitolle maistuu oikein hyvältä.

Serie A: Roma-Udinese (klo 19:00)

Serie A:ssa pelataan lauantaina kolme ottelua. Pelivalintamme löytyy Roomasta.

Kotijoukkue AS Roma nappasi viikko sitten todella tärkeän 0-1 vierasvoiton Sampdorian kotiluolasta. Kyseessä oli todella harvinainen vähämaalinen tulos, sillä Roma on hullutellut maaleilla viime aikoina.

Roomalaisten kausi on tähän asti pettymys, minkä johdosta seura vaihtoi myös kuukausi sitten päävalmentajaa. Fulhamissa epäonnistunut Claudio Ranieri otti ohjat, mutta ei ole saanut merkittävää parannusta vielä aikaan.

Roman kohdalla on huomioitava se, että kotiottelut ovat olleet erittäin runsasmaalisia. Peräti 13/15 kauden kotimatseista on yli 2,5 maalin tuloksia, eikä yhtään ottelua ole jäänyt alle kahden maalin.

Vierailija Udinese oli alkukaudella myös erittäin vähämaalinen ryhmä, mutta raitapaitojen peleissä on nähty myös maaleja viime aikoina. Udinese on suorittanut Roman tavoin päävalmentajanvaihdon, joka oli itse asiassa kauden toinen. Igor Tudor siirtyi seuraan kolme viikkoa sitten.

Udinese on pelannut Tudorin johdolla hyvät matsit: 2-0 voitto Genoasta, 1-1 vierastasuri Milanilta ja 3-2 voitto Empolista.

AS Roman kotimatsit ovat lähes poikkeuksetta hulinaa. Nykyinen Udinese ei ole myöskään mikään vähämaalisin joukkue, ja se on kärsinyt rumia tappioita sarjan kärkiseuroille jo aiemmin tällä kaudella.

Ottelun maaliodotus on erittäin korkealla, eikä markkinalinja aivan vastaa meidän näkemystämme. Aasialainen yli 3,0 maalia ilta 2,07 kertoimella on maistuva betsi!

La Liga: Atletico Madrid-Celta (klo 19:30)

Espanjan liigan pelivalinta poimitaan Madridista, jossa liigakakkonen Atletico saa vieraita Vigosta.

Kotijoukkue ”Tico” tulee otteluun katkera vierastappio niskassaan. Diego Simeonen joukot hävisivät viikko sitten Barcelonassa maalein 2-0, mikä sinetöi samalla Barcan mestaruuden tällä kaudella. Atleticolla riittää vielä pelattavaa, sillä uutta nousua tekevä Real on vain kahden pisteen päässä.

Tico on ollut tälläkin kaudella jäätävän kova kotonaan; saldo 12-2-1 maalierolla 25-7 kertoo kaiken oleellisen. Ainoa tappio on paikallispelissä Real Madridille ja toinen tasureista Barcelonaa vastaan.

Atletico on voittanut 7/8 edellisestä kotipelistään ja pitänyt kaikissa voittopeleissä myös nollat.

Vierasjoukkue Celta Vigo on sijalla 16, mikä vastaa kauden alla olleita odotuksia. Celtan kausi on ollut haastava, mistä kertoo myös kolme eri päävalmentajaa. Fran Escriba tuli puikkoihin viitisen viikkoa sitten.

Celtan peliesitykset ovat parantuneet hieman viime viikkoina uuden päävalmentajan myötä. Joukkue on napannut pari tärkeää kotivoittoa, mutta vieraissa meno on yhä todella nihkeää: kahdeksan edellistä reissupeliä ovat saldolla 0-2-6.

Atleticon ja Celtan välillä riittää tasoeroa. Vastakkain on sarjan paras kotijoukkue sekä yksi sarjan heikoimmista vierailijoista. Emme usko Atleticolla olevan erityisiä motivaatio-ongelmia, vaikka mestaruus karkasikin viikko sitten.

Atletico Madridin nollapeli kertoimella 1,82 lta tai -1,5 tasoitus kertoimella 2,23 tarjoavat kumpikin mukavan valuen. 1-0 / 2-0 FT on jälleen erittäin todennäköinen lopputulos.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!