Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kuopion vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Adrasthee on pelattu viidennessä kohteessa vasta kolmanneksi eniten. Eturivin juoksulangalta se pääsee kuitenkin keulaan hallitsemaan tapahtumia. Siitä pidän Andrasthee:tä jopa niukkana suosikkina. Kuopiossa on melko nopea rata, eikä maalisuora olen yhtä pitkä kuin monella muulla radalla, joten keulapaikka on varsinkin kesäkeleillä usein valttia. Andrasthee alle 25% pelattuna on oikein maistuva varma. Myös päätöskohteessa luotetaan kokomatkan johtoon. The Dude ampaisee ykkösradalta keulaan ja vetää pitkään. 1600m matka sopii nopealle ruunalle ja parhaat juoksunsa se on tehnyt keulasta. Otetaan maltillisesti pelattu (35%) The Dude varmaksi.

Avauskohteen suursuosikki Rekilammen Sauli saa yhden varmistuksen. Wertti (16%) palasi Kuopioon tauolta huhtikuun lopulla. Suoraan tauoltakin se otti oikein varman voiton. Silloin vastassa oli myös Rekilammen Sauli. Nyt startti alla Wertti voi olla vielä terävämpi. Näillä kahdella voi aika luottavaisin mielin pelata tämän lähdön.

Toinen kohde on SHKL-Cupin finaali 3-vuotiaille. Tikulla on 10 000e palkinto. Magical Prince oli uransa avauksessa Porissa suvereeni keulasta. Seinäjoella se sotkeentui kovassa lopetuksessa laukalle, mutta ehti vielä kolmanneksi raville palattuaan. Famous Valley jäi laukkasi Kuopiossa lähtöön ja jäi muista toivottoman kauas. Se paikkasi kuitenkin laukkansa oikein hyvin, kirien kaikkien takaa vielä toiseksi. Samanlaisena se voittaa monta lähtöä. Top Score on lupaavan hevosen maineessa ja alku on vakuuttanut. Voltin ykköseltä se saa väkisinkin juoksun kärkipäässä. Madrero kiri karsinnassa Teivossa tulisesti johtavan takaa voittoon. Selkäreissun jälkeen se ohittaa tässäkin monta.

Kolmas kohde on kylmäveristen 16 valjakon lähtö. Mitä vain voi sattua ja lähtö on vaikeasti veikattavissa. Pelataan lähtö tylysti läpi ja toivotaan yllätystä. Fiorin statistiikka on komea, 10 kilpailua, 9voittoa. Seuraavina lapulle Siirin Veeti ja Helkan Urho. Vihjeriviin lähtö pelataan läpi.

Neljännessä kohteessa suosikki Stop The Press lähtee vetämään letkaa. otetaan hiukan lämpöisenä käyvälle suosikille kuitenkin varmistuksia. Juoksulangalta Southampton Sea (1%) ja Piece Of Battle saavat reissun kärkipäässä. Takamatkalta ylivauhdin varalle mukaan kovat Fellaini Zet ja Mountain Wolverine.

Kuudes kohde on kahden kovan kauppa. Parvelan Retu ja Ravikuningas Evartti iskevät yhteen. Juoksulangalta Evartti pääsee keulaan hallitsemaan tapahtumia, mutta toisaalta Parvelan Retu voi voittaa tämän lähdön myös kuolemanpaikalta. Laukka riski on Retulla huomattavasti suurempi, mutta kun lähtö on näillä kahdella käytännössä läpi, otetaan molemmat kupongille.

Lähtö1: 4,5

Lähtö2: 1,3,4,5

Lähtö3: Kaikki 16 valjakkoa.

Lähtö4: 1,6,7,9,10

Lähtö5: 6

Lähtö6: 5,7

Lähtö7: 1 Vihjerivin hinta: 64

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *