Hertha-Frankfurt O3.5

KERROIN

2.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan pääsarja tekee tänä viikonloppuna paluun pelivihjeisiin. Poimimme yhden tipsin heti lauantain alkuiltapäivän kohteista.

Espanyol-Alaves (klo 15:00)

Kotijoukkue Espanyol on kiistatta tämän kauden suurin pettymys La Ligassa. Barcelonan ”kakkosjoukkue” on totuttu näkemään taulukon keskivaiheille – viime kauden sijoitus oli peräti seitsemäs.

Tämä kausi on ollut täysi katastrofi alusta asti. Seurajohto yritti kääntää kurssia vuoden vaihteessa päävalmentajan vaihdolla, kun Abelardo otti ohjat. Espanyol on pelannut uuden valmentajansa johdolla varsin kelvollisen 2-4-3 saldon.

Orastava nousukunto päättyi kuitenkin ennen koronabreikkiä kitkeriin vierastappioihin Osasunalle ja Valladolidille. Noista otteluista Espanyol olisi nimenomaan tarvinnut pisteitä. Joukkue tuntuu kiusaavan paremmin sarjan kärkipään ryhmiä.

Alaves nousi pääsarjaan kaudeksi 2016-2017 eli nyt on menossa neljäs La Liga -kausi. Pienellä budjetilla operoiva joukkue on sijoittunut joka kerta 9. ja 14. sijan väliin. Tämäkin sesonki etenee varsin odotusten mukaisesti, eikä putoamisesta pitäisi olla suurta uhkaa.

Ennen koronabreikkiä, Alaves pelasi kolme tappiotonta ottelua saldolla 1-2-0. Tappioita on kokonaisuutena vain yksi kuudesta edellisestä ottelusta (2-3-1). Mikään ei viittaa siihen, että Alavesin kunto tästä merkittävästi romahtaisi.

Betsimarkkina on yliarvostanut Espanyolia koko kauden ja ennakoinut joukkueen ”nousevan tasolleen”. Sama trendi jatkuu nyt, sillä kotijoukkueesta on tehty turhan iso suosikki. Kannattaa muistaa merkittävästi pienentynyt kotietu.

Me betsaamme Alaves DNB in 2,70 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 43%.

Hertha Berlin-Eintracht Frankfurt (klo 16:30)

Hertha Berlin on ollut yksi puhutuimmista joukkueista koronabreikin jälkeen. Berliiniläiset vaihtoivat valmentajaa tauon aikana, mikä vaikuttaisi olevan todella onnistunut ratkaisu.

Hertha ehti pelata neljä matsia saldolla 3-1-0 ennen niukkaa 0-1 vierastappiota Dortmundille. Joukkue haki mm. 2-2 -vierastasapelin RB Leipzigin kotiluolasta ja murskasi myös Hoffenheimin 0-3 vieraskentällä.

Kohonnut itseluottamus näkyy myös maalinteossa ja maalimäärissä. Dortmundin verkkoon ei vieraissa tee maaleja juuri kukaan, joten tuohon ei kannata liikaa reagoida. Herthan 10 edellisestä ottelusta peräti kahdeksan on yli 2,5 maalin tuloksia.

Ennen Dortmund-tappiota Hertha teki vähintään kaksi maalia kuudessa pelissä peräkkäin.

Frankfurt tahkosi myös viikolla, sillä joukkue pelasi cup-matsin vieraissa Bayern Munchenia vastaan. Ottelu päättyi odotetusti Frankfurtin tappioon, mutta vain 1-2. Bundesliigassa joukkue taipui viikko sitten hieman yllättäen Mainzin isäntänä maalein 0-2.

Jos Herthan peleissä on nähty maaleja, samaa voi sanoa Frankfurtista. Viime lauantain kotitappio oli ensimmäinen kymmeneen otteluun, jonka maalimäärä jäi alle kolmeen. Tässäkin pelissä xG lukemat olivat noin kolme maalia, eli Frankfurt olisi ansainnut kyllä osuman.

Ottelun maaliodotus on hyvin korkealla, eikä vedonlyöntimarkkina ole reagoinut joukkueiden peliesityksiin riittävästi. Meille kelpaa yli 3,5 maalia in 2,50 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 45%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *