Pelivihje,ravit,toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Toto-75 palaa koronatauolta Kajaaniin, jossa loputtomanpitkä maalisuora suosii kirihevosia.

Vihjerivin varmoiksi valikoitui kuudenne lähdön kansanvarma T.Rex, sekä toisen kohteen MAS Champ. Mikäli MAS Champia haluaa varmistella, seuraavana lapulle kuuluu Orlando Knick sekä täysin unohdettu Ronzon Face.

Ensimmäinen lähtö on kahden kauppa, mikäli ravi maistuu eturivin Ruopakselle ja takarivn Tinderille. Haastajista Rallin muisto on vahva, mutta eipä taida oikein vauhdit riittää nopeilla kesäkeleillä. kevinin tähti lähtee takarivistä ja hävisi viimeksi selityksittä Tinderille tämän selästä.

Kolmas kohde vaatii runsasta rastitusta. Cameleo Press on pelattu suosikiksi. Idea merkkinä nostan esille 10. Bansky. Ruostista tuotu tamma debytoi kesäkuun alussa suomessa ollen ihan ok toinen. Henri Bolströmin ajokki vaikuttaa lupaavalta ja parantanee startti alla paljonkin.7,5% joka lapulle.

Neljännen kohteen suosikkikaksikko Josveis ja Polara varmistetaan Vixenillä, mikäli suosikit ottavat jo lähdössä lujasti yhteen.

Viidennessä kohteessa suosikki erottuu selvästi, mutta liikaa pelattuna 58% tekee mieli varmistella. Myrskyri voi keulasta olla lähellä kokomatkan johtoa, mikäli saa rauhoittaa vauhdin mieleisekseen. Elias Juonetar 1,8% ja Koveri 6% maistuvat yllättäjänä.

Viimeisen kohteen ykkösmerkiksi nousee Finnick Sisu. Yllättäjistä erottuu kovaluokkainen Vie De Dream, joka teki viimesyksynä vallan mahdottomia esityksiä. Mauri Jaaran Tesslove maistuu myös 3% pelattuna.

Lähtö1: 2,9

Lähtö2: 10

Lähtö3: 3,4,6,9,10,12

Lähtö4: 4,5,8

Lähtö5: 2,7,12,14

Lähtö6: 6

Lähtö7: 4,5,6,9,10,12,13. Vihjerivin hinta:50,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *