Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kolmella varmalla ja kasi kohdetta lyödään läpi yllätysten toivossa. Avauskohteen Bolt Kronos on ollut valtavan hyvä. Mikkelin ja Rovaniemen voittojen jälkeen se teki vielä aivan karmean esityksen Jokimaalla kivikovassa lähdössä. Ori kiersi ensimmäisen puolikkaan kolmatta rataa hakien voimalla paikan johtavan rinnalta. Kovan matkavauhdin jälkeen, vastoin kaikkia odotuksia, se söi vielä keulahevosenkin, mutta ei voinut mitään ulkoa kirineelle, nappireissun saaneelle Rallstonille. Nyt ei Rallstonin kaltaisia tykkejä ole vastassa ja lähtöpaikkakin on mitä mainioin. Kolmannessa kohteessa luotamme Bluehill’s Sparklen kiriin. Suljettu lähtöpaikka ei haittaa, kun takamatkalle on ilmoitettu Bluehill’s Sparklen lisäksi vain Alma Cotter, joka sekin on nopea startista. Kolmeen edelliseen Bluehill’s Sparkle ei ole voittoa napannut, mutta lähdöt ovat olleet kivikovia. Nyt lähtö näyttää sopivan arkiselta, jotta tamma paalaa voittokantaan. Päätöskohteen Over My Shoulder on ollut jäätävän hyvä kolmeen edelliseen. Hurjakuntoinen tamma on ollut aivan suvereeni keulasta ja kuolemanpaikalta, eikä kuskin ole tarvinnut edes käskeä sitä edellisissä voitoissaan. Mikäli se välttää pussituksen ykkösradalta, ei sille löydy tässä vastusta.

Toisessa kohteessa takamatkan Panthera ja Viesmanni jakavat lähes 80% pelistä. On toki todennäköistä että ainakin jompikumpi onnistuu, mutta haetaan tähän yllätystä muuten selväpiirteiselle riville ja pelataan lähtö tukkoon. Ainakin Franster kannattaa huomioida ajoissa peleihin mukaan. Vennelmon Välkky on sijoittunut ihan hyvin jo pitkään mutta voittopäätä taitaa puuttua, kun se tyytyy seurailemaan muita, eikä mene ohi. Kaikki 8 valjakkoa lapulle.

Neljännessä kohteessa Ciiran Tähti ja Hetviina jakavat puolestaan 80% pelistä. Kuningatar kilpailun suosikit ovatkin vahvoilla, mutta kyllä niiden juoksujen pitää radoilta 11 ja 6, onnistua. Otetaan kolme varmistusta. M.A. Piste haikailee kuningatar kilpaan mukaan ja nyt täytyisi tulla hyvä sijoitus. Sopivalla juoksulla se kyllä sijoittuu kärkipäähän, mutta voitto vaatisi suosikki kaksikon epäonnea. Hyvännäköinen (4%) räjäytti potin Jyväskylässä 0% hevosena. Juha Utalan tamma yllättää aina silloin tällöin ja se otetaan potintekijäksi vihjeriviin. B. Riitu (3%) on väsymätön jyrä, jota matka suosii jos se vain pysyy ravilla koko matkan.

Viides kohde lyödään läpi. Mr Stahl on pelattu niukaksi suosikiksi hyvältä paikalta. Se teki pitkästä aikaa laukattoman juoksun Suur-Hollolan nelivuotispokaalissa, missä se seurasi ikäluokkatähti Shackhills Twisteriä toiseksi. Kierroksen kiinnostavin merkki on Fu King Fab Press (7%), joka on ehkä unohdettu toissakertaisen hiipumisen jälkeen. Kuopiossa se palasi takaisin päiväjärjestykseen toisesta ulkoa, kirien varmaakin varmempaan voittoon. Mainittakkoon vielä Villeroy, joka on saanut tauon jälkeen kaksi starttia kroppaan ja napannut niistäkin jo voiton ja kolmosen. Nyt se saa hyvän juoksun nopean avaajan takaa, jos se välttää kuolemanpaikan.

Lähtö1: 2

Lähtö2: Kaikki 8 valjakkoa.

Lähtö3: 7

Lähtö4: 3,6,7,9,11

Lähtö5: Kakki 9 valjakkoa.

Lähtö6: 1 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *