Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon rivi pelataan kolmella varmalla. Avauskohteen Amazing Warrior palasi Ruotsista Suomeen ja todisti luokkansa heti Joensuussa. Pikamatkalla, 8-radalta kävi hiukan tuurikin, kun se sai paikan kolmannesta ulkoa ja kiihdytys oli melko kova. Oli miten oli, kyllä Amazing Warrior tuli ihan omia vauhtejaan maaliin, eikä hevosten paremmuudesta jäänyt kenellekään epäselvyyttä. Nyt ykkösradalta on pieni pussitus riski, kun eturivissä on useita raketti-avaajia, mutta eiköhän Iikka Nurmonen naruttele ruunan isku asemiin, mikäli se ei keulapaikkaa pysty puolustamaan. Jos varmistuksia haluaa, on elämänsä kunnossa oleva Mask Off selkeä kakkoshevonen. Toinen varma on viidennen kohteen ( Tammakriteriumin finaali) Ava Di Alessia. Karsinnassa se karkasi muilta keulasta oikein väljällä tyylillä. Nopeana avaajana se pääsee nytkin mielipaikalleen. Jos parempia varmoja löytyy, kannattaa numerot 1,2 ja 4 pelata ison rahan toivossa mukaan lapulle. Päätöskohteen varmaksi pelataan starttiraketti Global Withdrawl. Ykkösradalta se ampuu keulaan ja vetää siitä pitkään. Pahin uhka on lähes kaiken tänä vuonna voittanut Run For Royalty, mutta nyt sille voi jäädä mustapekka käteen, kun se todennäköisesti juuttuu kuolemanpaikalle. Isoihin systeemeihin molemmat mukaan, mutta vihjerivissä uskotaan Global Withdrawl:in koko matkan johtoon.

Toiseen kohteeseen pelataan kuusi merkkiä. Perusmatkalta potin tekijöiksi otetaan Hymynpilke (6%) ja Hipassi (2%). Takaa tulee kuitenkin useampi voittoon pystyvä valjakko. Panthera ja Viesmanni ovat kovia hevosia. 40m Takamatka voi olla niillekin liikaa, kun edessä on paljon kierrettävää. 20m takamatkalta lähtevä, suosikiksi pelattu, Lumi-Rami on alkanut lunastaa potentiaaliaan ja alla on kaksi tolppaa hyvällä tyylillä. Mukaan vielä voitokas Eivari (7%).

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on rata-arvonnan hävinnyt Bond Eagle. Ori on ollut aivan murskaavan ylivoimainen tällä kaudella. Nyt tehtävä on erilainen, kun 11-radalta sille tulee kierrettävää. Salam Aleikum sai vielä synkemmän lähtöradan (12), mutta on venynyt aina vaan tehtävien kovetessa. All Star Mint on pelattu lähdön suosikiksi. Se on ollut jättihyvä neljässä edellisessä voitto startissaan, mutta nyt 1-rata voi olla loukku paikka. Jättiylläreinä mukaan Lex Nicolas (1%), joka nappaa ensimmäiset keulat, sekä kovia lähtöjä kolunnut Double Strike (3%), joka saa nappireissun kärjen tuntumassa.

Neljännen lähdön suosikki kaksikko on pitkillä matkoilla viihtyvät voimanpesät Morris ja Ashley Face. Näillä kahdella pärjää jo pitkälle, mutta vihjeriviin otetaan kolme varmistusta. Rallston on hurja peli näihin lähtöihin ja olisi ollut radoilta 1-4 varma-ainesta. nyt se on 10-radalta hieman muiden armoilla, mutta jos juoksu yhtään onnistuu, ohittaa se lopussa monta. Ison rahan toivossa lapulle tauolta palaava Ilos Sansibar (5%) ja Killerillä voittokantaan palannut Xanthus Wapid (4%).

Kuudes lähtö revitetään seitsemällä merkillä. Perusmatkan Viisori on hiukan liikaa pelattu suosikki. Se napannee alussa keulat ja vetää pitkään. Takaa tulee kuitenkin kovia hevosia. 20m-pakilta lähtee esimerkiksi kuninkuuskilpailussakin mukana ollut Enon Vilppi. Elan näytti Jokimaalla jo hetken voittajalta Ekosan:in(3%) voittamassa lähdössä. Askeleet menivät kuitenkin viimeisessä kurvissa solmuun, vauhdin kasvaessa ja peli oli menetetty. Otetaan molemmat lapulle. Suvelan Rinssi on perusmerkkejä ja pärjää aina, jos vain ravaa. Hipatsun mahdollisuudet ovat paljon 1 peliprosenttia paremmat ja se otetaan mukaan kupongille. Perusmatkalta vielä lapulle Maisteri Jutila (6%).

Lähtö1: 1

Lähtö2: 1,3,5,10,14,15

Lähtö3: 1,2,9,11,12

Lähtö4: 2,3,6,7,10

Lähtö5: 3

Lähtö6: 2,4,7,9,11,12,15

Lähtö7: 1

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *