Dusseldorf-Wolfsburg O2.5

KERROIN

1.68
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan pääsarjat palaavat perjantaina maaottelutauolta. Löysimme ottelutarjonnasta heti pari mielenkiintoista pelivalintaa.

Ligue 1: Lille-Angers (klo 20:00)

Lille oli viime kaudella yksi Ranskan suurimmista yllättäjistä sijoittuen jopa kakkospaikalle. Voittojen takuumiehenä oli hurjat 22 osumaa tehnyt Nicolas Pepe, joka siirtyi kesällä Arsenaliin. Nyt joukkue tarvitsee uusia vastuunkantajia pysyäkseen kärkisijoilla.

Kotijoukkue saa myös ylimääräistä rasitusta Champions Liigasta, mutta tämä ei ole vielä ongelma.

Lillen kausi on alkanut vaihtelevasti; saldona on kotivoitot Nantesista ja Saint-Etiennestä, mutta vieraissa on tullut turpiin Reimsiltä ja Amiensilta. Lille on tunnettu jo pitkään todella kovana kotijoukkueena, ja tämä trendi on jatkunut myös kaudella 2019/2020.

Vierailija Angers sijoittui viime kaudella alempaan keskikastiin, ja joukkuetta ei odoteta keskiviivan yläpuolelle. Alkukausi on ollut yllättävän kova, sillä Angers on voittanut peräti kolme neljästä ottelustaan.

Avauskierroksella kaatui vuosi sitten flopannut Bordeaux helposti 3-1, ja joukkue on myös hoidellut Metzin 3-0 sekä Dijonin 2-0 – kaikki kotikentällä. Vastukset ovat olleet myös varsin helppoja. Ainoa vieraspeli päättyi 6-0 murskatappioon Lyonille.

Lille on pelivoimaltaan lähempänä Lyonia kuin Angersin muut vastustajat tähän asti. Lille on myös ollut varsin vakuuttava selkeänä suosikkina kotonaan, eikä joukkueelta odoteta nytkään mitään muuta kuin voittoa.

Vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut rajusti Angersin alkukauteen ja näyttäisi aliarvostavan Lilleä mm. Pepen siirron myötä.

Lillen kotisaldo on viime kauden alusta lähtien 15-4-2, ja vastaava matsi päättyi toukokuussa maalein 5-0. Vihjasimme muuten myös tuohon otteluun Lilleä -1 tasoituksella, joten samalla linjalla jatketaan. Tällä kertaa tarjolla on ilta, lta sekä ilta maistuva 1,85 kerroin suoralle voitolle.

Bundesliiga: Dusseldorf-Wolfsburg (klo 21:30)

Dusseldorf nousi vuosi sitten Bundesliigaan, ja joukkuetta oltiin nauramassa jo ulos sarjasta parin kuukauden jälkeen. Fortuna ryhdistäytyi heikon alun jälkeen ja nousi lopulta hienosti 10. sijalle – putoamisviivaan jäi eroa peräti 16 pistettä.

Fortuna oli jo viime kaudella erittäin runsasmaalinen nippu 3,35:n keskiarvolla per ottelu. Tämä syksy on alkanut samoilla linjoilla heti avauspelistä lähtien, jossa Dusseldorf kaatoi Werder Bremenin komeasti vieraissa maalein 1-3.

Toisella kierroksella Dusseldorf hävisi Leverkusenille kotonaan 1-3 ja kolmannessa ottelussa tuli turpaan Frankfurtin vieraana 2-1. Alkukauden ohjelma on ollut haastava, mutta ottelut ovat olleet täynnä tilanteita.

Wolfsburg nousi viime kaudella takaisin materiaalinsa edellyttämille sijoille parin vuoden rämpimisen jälkeen. Wolkkarit olivat sarjan kuudes jääden Mestarien liigasta vain kolmen pisteen päähän.

Wolfsburgilta odotetaan jälleen sijoitusta Eurocup-paikoille, ja alkukausi onkin varsin lupaava. Syksy lähti käyntiin 2-1 kotivoitolla FC Kölnistä ja sai jatkoa komealla 0-3 vierasvoitolla Herthasta. Kolmannella kierroksella Wolkkarit kompuroivat 1-1 -tasuriin Paderbornin isäntänä, mutta paikkoja joukkueella oli pariinkin maaliin.

Wolfsburg oli viime kaudella Dusseldorfin tavoin erittäin runsasmaalinen – sen otteluissa nähtiin keskimäärin peräti 3,29 osumaa per matsi. Tällä kaudella Wolfsburg on luonut maalitiltanteita xG:n valossa hyvin tähän asti ja olisi ansainnut kaksi tehtyä maalia joka ottelussa.

Ottelun asetelma on kaikin puolin erittäin runsasmaalinen. Molempien joukkueiden trendi näyttäisi jatkuvan viime kauden suuntaisena. Silloin kohtaamiset päättyivät 5-2 & 0-3 eli maalein 8-2 Wolfsburgin hyväksi.

tarjoilee kerrointa 1,68 yli 2,5 maalin tulokselle, joka kelpaa enemmän kuin hyvin. Voit hyvin myös napata yli 3,5 maalin betsin tai aasialaisen yli 3,0 maalia riippuen riskinottokyvystäsi. Peräti 14/15 Dusseldorfin edellisestä Bundesliigaottelusta on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *