St.Louis-Anaheim 1

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

St.Louisin hurja vire kotona jatkui viimeksi Rangerssia vastaan lukemin 5-2. Bluessilla on nyt kasassa 8 perättäistä kotivoittoa, joista kaikki tullut varsinaisella peliajalla. Blues on karannut Läntisessä Konferenssissa jo 9:n pisteen karkumatkalle. BluesIn kokoonpanon laajuudesta kertoo paljon viime ottelun peliaika vertailu, jossa yksikään hyökkääjä ei pelannut yli 20:tä minuuttia. Puolustajista suurimman peliajan (22.42)keräsi tähtipakki Alex Pietrangelo.

Anaheim on ollut tällä kaudella vaikeuksissa varsinkin vierasotteluissa, joista on kasassa vaivaiset 14 pistettä. 13 edellistä vierasottelua ovat tuoneet vaatimattomasti 2 voittoa, jotka nekin vasta jatka-ajoilta. Ducksin kaudesta on vaikea löytää juurikaan positiivisia asioita. On ilmiselvää, että joukkue kaipaa täydellisen uudelleen rakennuksen. Jokainen vähänkään iäkkäämpi ja vaihtoarvoa omaava pelaaja tulisi vaihtaa tulevaisuuden nimiin tai varausvuoroihin.

Joukkueiden tasoeron ollessa merkittävä ja huomioiden Bluessin hurja kotivire ja Anaheimin surkea vieras pelaaminen on valintamme yön otteluun St.Louis-Anaheim 1 (1.72) iltä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *