Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mikkelin kierros pelataan kahdella varmalla. Avauskohteessa luotetaan rakettiavaaja Delightful Momentin koko matkan johtoon. Vermossa ruuna avasi 8-kaistalta kyselemättä keulaan. Kovasta avauksesta huolimatta se taisteli urheasti kivikovaa All Star Mintiä vastaan, häviten vain turvan mitalla. Nyt ykkösradalta sen ei tarvitse revittää aivan niin lujaa ja paukkuja säästyy maalisuoralle. Jos varmistella haluaa, ainakin Knocking Match heittää haasteen. Aivan tykkimerkkinä isompiin systeemeihin 0-pelattu Vixpress Li, joka nopeana avaajana pystyy puolustamaan paikan Delightful Momentin takana. Siitä on paikka iskeä maalisuoralla, jos peli vetää. Toinen varma on kolmannen kohteen Endless Story. Nappisarjassa starttaava Santtu Raitalan ajokki lopetti viime vuoden kunnossa. 9-rata on hyvä lähteä ja tamma on juossut tätä kovemmissakin lähdöissä.

Toinen kohde pelataan neljällä merkillä. Digthislass ja Interlude Ferm erottuvat hivenen muista jo hyvien lähtöpaikkojenkin ansiosta. Chase ei häviä näille juurikaan hevosena, mutta 8-radalta se tarvitsee hiukan tuuriakin matkaan. Potintekijäksi mukaan vielä Lightning Luca( 2%), joka kiri Kuopiossakin ihan hyvin ulkoratoja, mutta tehtävä vain oli mahdoton.

Neljäs kohde vaikuttaa kahden kaupalta. Morisonin voitto roikkuu ilmassa. Väsymätön ruuna jaksaa punnertaa koko matkan kovaa. Viimeksi Vermossa uransa lopettaneen Rokin Maxin voimat olivat kuitenkin Morisonillekin liikaa. Herra Heinämies kiri Kuopiossa 3-ulkoa selvään voittoon. Nämä kaksi erottuvat melko selvästi. Parhaana päivänään Veran Poika, Koskelan akseli ja Kartier pystyvät ainakin haastamaan suosikkikaksikon.

Viidennessä kohteessa Hertus on pelattu hiukan liiankin isoksi suosikiksi. Voimillaan elävä Ranskalais-jyrä kelpaisi pidemmällä matkalla varmaksi asti, mutta ei perusmatkalla. Alien Scout selvittä paikan johtavan rinnallakin. Montessa voittoja napsinut ruuna kuuluu ajoissa peleihin. Caviar Creation on avannut kautensa kahdella tolpalla ja voi saada suosikilta vetoavun kirissä. Potin räjäyttäjäksi lapulle vielä Amour Amiko (1%). Kaustisella se paineli takasuoran alussa keulaan, josta se lopetti noin 11-kyytiä, jättäen muut vaille mahdollisuuksia. Vermossa se laukkasi jo auton takana ja peli oli pelattu.

Kuudes kohde pelataan neljällä merkillä. Maisteri Jutila tekee hyvää työtä illasta toiseen. taulussa näkyy pelkkiä ykkösiä ja kakkosia ja lähtöpaikka on hyvä. Hujake menestyy tässä varmasti, jos vain ravaa. Tinderi saa juoksun kärjen läheltä ja selvittää paikan johtavan rinnaltakin. Helmen Humu on niukassa ylisarjassa, mutta on erittäin sitkeä taistelija.

Päätöskohde revitetään kuudella merkillä. Quite a Lover on kanuunakunnossa 9-radalta juoksu ei voi mennä kovin pieleen. Credit To Love ja Com Milton ovat perusmerkkejä. Sobel Conway(4%) on parhaimmillaan niin hurja peli, että se otetaan surkealta lähtöpaikaltakin peleihin. No Limit Royalty (5%) otetaan hyvältä paikalta peleihin. Zolamani (3%), saa nopeana avaajana juoksun. Kuopiossa se voitti keulasta varmoin ottein tätä helpomman tehtävän.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 2,3,5,8

Lähtö3: 9

Lähtö4: 4,9

Lähtö5: 4,5,10,11

Lähtö6: 2,4,7,11

Lähtö7: 1,2,4,9,10,12 Vihjerivin hinta: 38.40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *