NYI-STL U5.5

KERROIN

1.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantai-illan NHL-kierrokselta nostetaan esiin Bostonin sekä NY Islandersin kotiottelut. Otamme kantaa molemmissa matseissa totalseihin.

Boston – Anaheim

Tänään Suomen aikaan iltapelissä kohtaa kaksi loistavasti kauden aloittanutta joukkuetta, nimittäin Boston Bruins sekä Anaheim Ducks. Molemmilla joukkueilla on kasassa viidestä ottelusta neljä voittoa, mikä puoltaa etukäteen tiivistä peliä.

Torjuntavastuussa ovat tänään Jaroslav Halak sekä John Gibson. Tuukka Raskilla on huilivuoro, mutta se ei heikennä Bostonia lainkaan. Halak on ollut loistava Bostonin maalilla ja viimekaudella pelit jakaantuivatkin lähes 50-50 Raskin ja Halakin kesken. Ei ole syytä epäillä etteikö sama toimivaksi todettu kaava toistuisi tälläkin kaudella.

Anaheimin John Gibson on tällä hetkellä kenties maailman paras maalivahti ja ensimmäisten pelien tilastot kertovat samaa tarinaa. Saldona neljästä pelistä 96,1% torjuntaprosentti ja päästettyjen maalien keskiarvo on myös täyttä rautaa, Gibson on päästänyt ainoastaan 1.26 maalia ottelua kohden.

Molemmat joukkueet pelaavat tiivistä joukkuepeliä, eikä maalinteko ole helppoa kumpaakaan vastaan. Bostonilla on 5 pelissä 8 päästettyä maalia ja Anaheimilla 5 pelissä ainoastaan 6 päästettyä maalia. Peli on kaiken lisäksi päiväpeli Yhdysvaltain aikaan, mikä tarkoittaa yleensä paljon hitaampaa tempoa ja päiväpelejä kutsutaan yleensä näistä syistä läpsyttelyiksi.

Kaikki puoltaa vähämaalista peliä ja alle 5.5 maalia onkin maistuva pelivalinta in kertoimella 1.71.

NY Islanders – St. Louis

Viimekauden suurimpiin yllättäjiin lukeutuva NY Islanders kohtaa edellisen kauden päätteeksi kannua nostaneen St. Louis Bluesin.

Islandersin päävalmentaja Barry Trotz laittoi edellisellä kaudella joukkueen puolustuksen kertaheitolla kuntoon ja joukkue päästi vähiten maaleja koko sarjassa. Sitä edellisellä kaudella ennen Trotzin tuloa, joukkue päästi eniten maaleja koko sarjassa, joten kontrasti oli päätähuimaava. Joukkue on jatkanut tällä kaudella tutulla sapluunalla pelaten todella tiivistä viisikkopeliä.

Viime kaudella häikäisevästi pelannut Robin Lehner lähti Chicagoon, mutta vapailta markkinoilta haaviin tarttui loistava korvaaja Semyon Varlamov, joten maalivahtiosasto on edelleen timanttia.

St. Louisin viimekauden tuhkimotarina on varmasti kaikille tuttu ja joukkue on kova luu myös tällä kaudella. St. Louis perustaa pelinsä aivan kuten Islanders tiiviiseen viisikkopeliin ja viimeisenä lukkona maalissa seisoo Jordan Binnington, joka oli yksi merkittävimpiä tekijöitä mestaruuden takana.

St. Louisin puolustuspeli on yskähdellyt parissa viime pelissä toden teolla ja omissa onkin kolissut 10 kertaa. Tänään puolustuspeli on siis takuuvarmasti fokuksen kohteena.

Kahden tiiviin joukkueen kohtaamisessa maistuu underit ja päiväpeli tukee vähämaalisuutta myös tässäkin pelissä.

Pelivalinnaksi maistuu siis u5.5 maalia illa kertoimella 1.83.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *