KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 14.10

SPV-EräViikingit

Salibandyliigassa mitellään tänään kolme ottelua ja vihjeemme isketään Seinäjoen Peliveljien ja Helsinkiläisen ErVin väliseen kamppailuun. Ottelu käyntiin Seinäjoen Urheilutalolla klo 17.00.

Spv haki vihjeemme mukaisesti eilen pisteet Jyväskylästä, jossa se kukisti vauhdikkaan ottelun päätteksi Happeen lukemin 6-9. Tommy Koposen ryhmä jatkaa edelleen puhtaalla pelillä ja tänään punaiset metsästävät jo viidettä peräkkäistä voittoaan. Joni-Arttu Sieppi oli eilen liekeissä iskien hatullisen jyväskyläläisten verkkoon. Onnistujia löytyi tehojen valossa jälleen laajalta rintamalta eikä Speve tosiaankaan ole yksittäisten pelaajien tai kentällisten varassa. Maalilla Eero Kosonen on ollut jäätävän hyvä ja jatkaa tänään kotijoukkueen tolppien välissä.

Myös vierasjoukkue EräViikinkien kausi on alkanut hyvin ja kuuden ottelun jälkeen kasassa on 13 pistettä (3-2-0-1). Ainoa tappio tuli kuun alussa Tepsin vieraana 10-5. Mika Ahonen on saanut joukkueen puolustuksen melkoiseen iskuun ja viimeiseen kahteen otteluun fuusioseuran verkkoja on heilutettu ainoastaan neljä kertaa. Toisaalta joukkue ei ole näissä peleissä tehnyt kuin yhdeksän maalia, mutta paikkoja olisi ollut kyllä enempäänkin. Lauri Kapanen (3+5) jakaa sisäisen pistepörssin kärkitilan yhdessä läpimurtoa tekevän Joonatan Lindholmin (3+5) kanssa, mutta tehot jakautuvat vierasleirissäkin hyvin tasaisesti. Maalilla Santtu Strandberg on ollut totutun vahva, joskin kotijoukkueen Kosonen vie kassaritaistelun hienoisesti nimiinsä.

Luvassa on jälleen kerran salibandyviihdettä ruudun täydeltä. Spv on kotietunsa turvin otteluun suosikki, mutta helpolla ei ErVi tänään tule nahkaansa myymään. Tommy Koposen uusi todella, usein jopa yliampuva karvaus on pelistä toiseen tuottanut vastustajalle vaarallisia maalipaikkoja lähes liukuhihnalta, mutta ainoastaan tähtivahti Kosonen on pelastanut pisteitä laukeuksille. EräViikingit omaa pallotaitavan pakiston joka on kuin luotu kovan paineen purkamiseen. Spv:n pelitapa on myös todella kuluttava ja eilen intensiivisen ottelun pelannut ryhmä tulee auttamatta tänään loppua kohden piiputtamaan. Speve on pelannut koko alkukauden täysin tilastoja vastaan ja on vain ajan kysymys milloin luoti osuu omaan jalkaan. Me uskomme vahvasti, että ErVi saa pilkottua tuon prässin ja rallattelee tänään voitto taskussaan takaisin pääkaupunkiseudulle.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 14.10

SPV-EräViikingit

EräViikingit DNB (tasapeli ei vetoa) @2,04 panos 6/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!