Portugali

KERROIN

2.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kansojen liiga jatkuu lauantaina useilla mielenkiintoisilla otteluilla. Poimimme pelivalinnan Ranskan ottelusta, joka hävisi yllättäen Suomelle viikon harjoitusmatsissa.

Portugali-Ranska (klo 21:45)

Kotijoukkue Portugali oli valinnut viikon harjoitusotteluun kevyen vastuksen. Lusitaanit pyörittelivät heikon Andorran helposti nurin maalein 7-0. Kyseessä oli kahdeksas tappioton ottelun ja viides nollapeli peräkkäin.

Portugalia ei ole yleisesti rankattu aivan Euroopan terävimpään kärkeen vaan ns. kakkoskorin maaksi. Tällä hetkellä joukkue on kuitenkin hyvin lähellä Ranskaa ja Belgiaa. Tästä kertoo MM-2018 kisojen jälkeinen saldo: 22 maaottelua ja yksi ainoa tappio.

Vierasjoukkue Ranska nousi otsikoihin ympäri maailmaa muutama päivä sitten. Hallitseva maailmanmestari kohtasi kotonaan Suomen ja hävisi heikon suorituksen jälkeen maalein 0-2. Kyseessä oli ensimmäinen tappio kolmeentoista maaotteluun.

Yksittäiseen suoritukseen ei toki kannata ylireagoida. Ranska pelasi vahvat EM-karsinnat voittaen lohkonsa saldolla 8-1-1, minkä lisäksi maa johtaa omaa Kansojen liigan lohkoaan tasapisteillä Portugalin kanssa. Aiempi Ranska-Portugali -ottelu päättyi kuukausi sitten maalein 0-0.

Otamme tässä kohteessa kantaa Portugalin suuntaan johtuen Ranskan poissaoloista. Moni kaipasi tähtihyökkääjä Mbappea keskiviikkona, mutta mies on todennäköisesti sivussa myös Portugali-ottelusta. Ranskalta puuttuu myös Nabil Fekir sekä koronatartunnan saanut Ben Yedder.

Betsataan Portugalin voittoa in 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 45 %. Ranska harvoin häviää maaotteluita, ja vielä harvemmin kahta putkeen, mutta nyt tämän toteutumiselle on tarjolla palkitseva kerroin. Bonuksena on vielä Ben Yedderin tartunta, mikä voi johtaa Ranskan leirissä myös uusiin, yllättäviin, poissaoloihin.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Ruotsi-Kroatia (klo 21:45)

Kotijoukkue Ruotsi lähtee lauantain kotiotteluun tappio niskassaan. Svenssonit hävisivät viikon harjoitusottelussa naapurimaa Tanskalle vieraissa 0-2. Kyseessä oli jo kolmas peräkkäinen tappio, mutta saldoa selittää erittäin kova otteluohjelma.

Ruotsi joutui Kansojen liigassa kivikovaan A-sarjan lohkoon Portugalin, Ranskan ja Kroatian seuraksi. Vaikka kyseessä onkin hyvä futismaa, niin ei mikään ihme, että tappiota on kertynyt. Emme ole pudottaneet Ruotsin rankingia / pelivoimaa merkittävästi viime otteluiden perusteella.

Vierasjoukkue Kroatia on pelannut viime otteluissaan hieman paremmin. Viikon harjoitusmatsissa tuli saldoksi 3-3-tasapeli Turkin vieraana. Tätä ennen Kroatia hävisi Ranskalle ja voitti Ruotsin Kansojen liigan otteluissaan.

Kroatia muistetaan MM-2018 kisojen yllättäjäjoukkueena (kuten Ruotsikin). Tämän jälkeen maan taso on kyllä kärsinyt pientä inflaatiota. Kroatia on ollut yllättävän heikko etenkin vieraspeleissään, joista se on voittanut MM-skabojen jälkeen vain 2/11 ottelusta.

Ruotsi ei ole meidän mielestämme niin paljon Kroatiaa perässä, etteikö maa ansaitsisi suosikkiasemaa kotikentällään. ”Tre Kronor” on tunnetusti kova venymään tiukoissa paikoissa, ja Kroatia-ottelu on selkeä näytön paikka ruotsalaisille parin heikomman tuloksen jälkeen.

Pelataan Ruotsin voittoa in 2,80 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 39 %. Jos haluat useammin osuvan vedon, voit napata taskuun Ruotsia DNB-vetomuodossa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *