Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon ensimmäinen varma löytyy heti avauskohteesta. Effronte Photo on ollut jo pitkään hyvä ja voitokas. Pikamatka, 1620m, sopii ruunalle ja keskeltä rataa Effronte Photo ladannee keulaan. Keulasta Effronte Photo vetänee maaliin asti. Toinen varma otetaan viidennestä kohteesta, jossa Vixus vetänee lähdöstä maaliin.

Toinen lähtö vaikuttaa kahden kaupalta. Fandango Brick ja Imakeituptothesky ottavat yhteen radoilta 2 ja 3. Mikäli suosikki kaksikkoa haluaa varmistella, kannattaa lapulle ottaa Santtu Raitalan Again Kronos, joka saa nätin reissun keulan tuntumassa.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on ruotsissa kovaa jälkeä tehnyt Anuthing For You. Tässä lähdössä on kuitenkin niin paljon vähän pelattuja, hyviä hevosia että ne on pakko ottaa lapulle. Jack Vader 6%, Nitro Diablo 5%, Ricocone 6%, sekä jättiyllärinä Dream Girl 1%.

Neljännen lähdön pitäisi pysyä neljässä merkissä. Vennelmon Varma ja Mellun Myrsky on ykkösmerkit, Myrskyri ja Merran Roihu haastavat.

Lexus Dream on viidennen kohteen suosikki ja ihan hyvä varma vaihtoehto. Vihjeriviin otetaan mukaan kovia juoksuja tehnyt Justice Ås. Takarivistä vielä yllätysvalmis, kovaluokkainen Big Headache.

Viimeisessä lähdössä paalun Crossfire Annie yrittää pötkiä pakoon kovia neljänkympin pakilta lähteviä. Ice Wine, Club Nord Elit, Bosses Lady ja Stonecapes Queila jyräävät luokallaan korkealle.

Lähtö1: 5

Lähtö2: 2,3

Lähtö3: 2,5,6,9,10,11

Lähtö4: 3,5,7,10

Lähtö5: 1

Lähtö6: 1,2,9

Lähtö7: 3,11,12,13,16. Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *