Celta-Leganes O3.5

KERROIN

3.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Sheffield United-West Bromwich: yli 3,5 maalia @ 3,07

Championshipissa pelataan klo 21:45 mielenkiintoinen kärkipään matsi.

Kotijoukkue Sheffield United nousi takaisin Championship-tasolle kaudelle 2017/2018 ja yllätti vuosi sitten positiivisesti. Blades on jälleen asiantuntijoiden ennakoita korkeammilla sijaluvuilla erinomaisen syksyn jälkeen.

Takana on haastava ohjelma, jossa SUFC on pelannut kolme matsia vieraskentällä neljän edellisen kierroksen aikana. Saldona on silti voitot Readingista ja Brentordista sekä tasuri Rotherhamin vieraana. Välissä joukkue hävisi tasaisen matsin Leedsin isäntänä hieman epäonnisesti.

Vierasjoukkue West Bromwich nousi maanantaina onnekkaalla 90. minuutin maalilla 2-2 -tasapeliin Aston Villaa vastaan. Vihjasimme overia tuohon matsiin, ja olemme vihjanneet overeita pitkin syksyä muihinkin WBA:n otteluihin.

Kyseessä on sarjan runsasmaalisin joukkue. WBA-hyökkäys on tehnyt peräti 44 maalia 21 otteluun, ja samaan aikaan joukkueen saldona on vain yksi nollapeli koko kaudelta. Asetelma on siis täydellinen runsasmaalisiin lopputuloksiin.

Sheffield United ei kuulu sarjan runsasmaalisimpiin joukkueisiin. Blades on silti iskenyt vähintään kaksi maalia kolmessa edellisestä neljästä ottelusta, joten WBA:n puolustus tuskin pelaa kauden toista nollapeliään tässä matsissa. Yli 3,5 maalin betsi in 3,07 kertoimella tarjoaa mukavan valuen sekä startin Triplaus-kisaan! Myös yli 2,5 maalia on erittäin pelattava kohde.

Celta-Leganes: yli 3,5 maalia @ 3,90

La Ligan viikonloppu käynnistyy Celtan ja Leganesin kohtaamisella klo 22:00.

Kotijoukkue Celta Vigo on tunnettu jo vuosien ajan runsasmaalisena keskikastin joukkueena. Kulunut syksy ei ole todellakaan tuonut muutosta tähän trendiin. Celta on tarkalleen sarjan puolivälissä 5-5-5 saldolla, ja joukkueen matseissa on nähty peräti 3,47 maalia per ottelu. Vain Barcelona ja Levante ovat runsasmaalisempia joukkueita.

Celtan edelliset ottelut ovat olleet todellista hulinaa: 2-3, 2-0, 2-1, 2-4, 3-3 ja 4-0 -tulokset. Viikko sitten joukkue kaatoi todella komeasti Villarrealin vieraissa 2-3, ja tätä edelsi hallittu Huescan niistäminen kotona maalein 2-0. Celta on tehnyt Barcelonan jälkeen eniten maaleja kotiotteluissaan: 15 kpl, eli l,88 per ottelu.

Vierasjoukkue Leganes kuuluu materiaaliltaan putoamistaisteluun. Avauskierrokset sujuivat tuloksellisesti heikosti, mutta Leganes kaatoi syyskuun lopussa jopa FC Barcelonan kotonaan 2-1.

Joukkue on pelannut viime aikoina erinomaisia otteluita ja olisi xG:n valossa ansainnut myös enemmän maaleja. Edellisessä vieraspelissä kaatui Rayo maalein 2-4. Leganes loi myös todella paljon tekopaikkoja viikko sitten yhtä sarjan parhaista puolustuksista vastaan (Getafe).

Vastakkain ovat ”over-kone” Celta sekä jatkuvasti otteitaan parantava Leganes. Asetelma on mukavan runsasmaalinen, ja tarjolla on todella herkullisia kertoimia. Haetaan Triplaus-kisaan riskillä yli 3,5 -maalin betsi, mutta yli 2,5 maalia kertoimella 2,19 on myös erinomainen haku.

Duisburg-Hamburger SV: alle 1,5 maalia @ 3,46

Saksan 2. Bundesliigasta löytyy hyvä under-idea alkaen klo 19:30.

Kotijoukkue Duisburgin syksy on ollut tähän asti paha pettymys. Joukkue sijoittui viime kaudella sarjan ylempään keskikastiin, mutta nyt edessä näyttää olevan putoamistaistelu. Duisburg ehti vaihtaa myös valmentajaa lokakuun alussa, kun bulgarialainen Ilya Gruev sai monoa.

Duisburg piristyi valmentajanvaihdoksen myötä, mutta nyt takana on jälleen kaksi rumaa tappiota. Viikko sitten joukkue hävisi Heidenheimin vieraana 4-1, ja tätä edelsi 0-4 -kotitappio Holsten Kielille.

Hamburger SV on yksi sarjan nousijasuosikeista. Alkukausi on sujunut varsin odotetulla tavalla, sillä HSV johtaa sarjaa 16 kierroksen jälkeen. Edellistä tappiota täytyy hakea 10 kierroksen takaa, joten joukkue on tällä hetkellä hyvässä vireessä.

HSV:n vahvuus on ollut koko kauden ajan todella tiivis puolustus. Joukkue on päästänyt vieraspeleissä vain kolme maalia ja pitänyt nollat jo yhdeksän kertaa. Lähes puolet (7/16) kauden matseista on myös päättynyt alle 1,5 maaliin. Myös Duisburgin neljä edellisestä seitsemästä ottelusta on ollut alle 1,5 maalin tuloksia.

Duisburg luo tällä hetkellä hyvin vähän vaaraa, ja nyt vastassa on sarjan paras puolustus. HSV ottaa todennäköisesti hallitun 0-1/0-2 -vierasvoiton, jos mitään yllättävää ei tapahdu. Alle 2,5 maalia kertoimella 1,82 on erinomainen valinta, mutta poimitaan Triplaus-kisaan riskillä alle 1,5 maalin vaihtoehto.

Kärpät-JYP: JYP @ 5,20

Champions Hockey Liigasta pudonnut Kärpät saa vieraakseen piristyneen JYPin. Ottelussa tehdään todella kova kannanotto!

Kärppien taival päättyi tiistaina CHL:ssä. Tämä valtava pettymys kuitattiin heti seuraavana päivänä selvällä 6-1 -voitolla kovasti varamiehisestä KooKoosta. Tämä oli erinomainen esitys joukkueen työmoraalista, sillä kyseessä oli klassinen paikka ulospuhallukselle. Näätälauma osoitti kuitenkin vahvaa luonnettaan. Tosin, 6-1 lukemat eivät kuvaa ottelua juuri mitenkään. Kärpät viimeisteli ottelussa jäätävällä prosentilla, eikä KooKoo vastaavasti saanut ottelussa sisään juuri mistään. Laadukkaat maalipaikat olivat ottelussa hyvin tasan, mutta KooKoon rosteri puutteet olivat vain liikaa näin laadukasta joukkuetta vastaan.

JYP on esittänyt pirteitä otteita jo pidemmän aikaa, eikä kotiottelu Kerhoa vastaan tuonut poikkeusta tähän sarjaan. Joukkue oli erittäin vahva – avauserässä jopa täysin omaa luokkaansa. Ainoastaan Larmin jäätävät torjunnat ja JYPin heikko viimeistely pitivät lukemat tiukkoina.

Vastakkain ovat ennakkoon kaksi aivan terävimpään kärkeen povattua joukkuetta. Kärppien alkukausi on täysin päin vastainen kuin vierasjoukkue JYP:llä. Ottelun asetelma on erittäin maukas yllätykselle, sillä JYPin potentiaali on alkanut vihdoin näkyä otteluiden aikana. Ennen pitkää vahvat esitykset näkyvät myös tulostaululla.

Tämä ottelu on JYP:lle selkeästi merkityksellisempi, ja joukkue on taatusti latautunut haastamaan tällä vkolla jo kolmatta peliään pelaavan näätälauman. Haistelemme rohkeasti suoraa vierasvoittoa erittäin maukkaalla kertoimella ja todella rohkealla panostuksella! Lapulle siis JYPin voitto kertoimella 5,20 ilta.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!