JYP 1X2

KERROIN

5.20
0
pv
0
t
0
min
0
s

Champions Hockey Liigasta pudonnut Kärpät saa vieraakseen piristyneen JYPin. Ottelussa tehdään todella kova kannanotto!

Kärppien taival päättyi tiistaina CHL:ssä. Tämä valtava pettymys kuitattiin heti seuraavana päivänä selvällä 6-1 -voitolla kovasti varamiehisestä KooKoosta. Tämä oli erinomainen esitys joukkueen työmoraalista, sillä kyseessä oli klassinen paikka ulospuhallukselle. Näätälauma osoitti kuitenkin vahvaa luonnettaan. Tosin, 6-1 lukemat eivät kuvaa ottelua juuri mitenkään. Kärpät viimeisteli ottelussa jäätävällä prosentilla, eikä KooKoo vastaavasti saanut ottelussa sisään juuri mistään. Laadukkaat maalipaikat olivat ottelussa hyvin tasan, mutta KooKoon rosteri puutteet olivat vain liikaa näin laadukasta joukkuetta vastaan.

JYP on esittänyt pirteitä otteita jo pidemmän aikaa, eikä kotiottelu Kerhoa vastaan tuonut poikkeusta tähän sarjaan. Joukkue oli erittäin vahva – avauserässä jopa täysin omaa luokkaansa. Ainoastaan Larmin jäätävät torjunnat ja JYPin heikko viimeistely pitivät lukemat tiukkoina.

Vastakkain ovat ennakkoon kaksi aivan terävimpään kärkeen povattua joukkuetta. Kärppien alkukausi on täysin päin vastainen kuin vierasjoukkue JYP:llä. Ottelun asetelma on erittäin maukas yllätykselle, sillä JYPin potentiaali on alkanut vihdoin näkyä otteluiden aikana. Ennen pitkää vahvat esitykset näkyvät myös tulostaululla.

Tämä ottelu on JYP:lle selkeästi merkityksellisempi, ja joukkue on taatusti latautunut haastamaan tällä vkolla jo kolmatta peliään pelaavan näätälauman. Haistelemme rohkeasti suoraa vierasvoittoa erittäin maukkaalla kertoimella ja todella rohkealla panostuksella! Lapulle siis JYPin voitto kertoimella 5,20 ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!