Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

SaiPa 1X2

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigan paras kotijoukkue SaiPa saa perjantaina vastaansa Lahden Pelicansin. Uskomme SaiPan vahvan kotivireen säilyvän.

Vierasjoukkue Pelicansin akuutti sentteripula näkyi tiistain ottelussa Lukkoa vastaan. Siikonen tippui loukkaantumisen takia pois kokoonpanosta Ässät-pelissä, eikä ykkösketjun takaa ole odotettavissa juuri tulitukea. Kun luotettava puolustaja Jurgens on lisäksi Leijonien matkassa, on lahtelaisilla edessään taatusti vaikea iltapuhde Lappeenrannassa.

Pelicans hävisi Lukolle tiistaina kotiottelun ja pelasi heikosti. Joukkue tuli matsiin erittäin huonolla sykkeellä ja oli jatkuvasti askeleen perässä. Kovaa kritiikkiä (osin ansaitustikin) antaneen valmentaja Niemisen kommentit peilaavat hyvin pussinokkien vaikeaa jaksoa. Meno on kovin tuskaista tällä hetkellä joka sektorilla.

Pelicans tunnetaan vahvana asennejoukkueena, mutta tämän hetken rosteri on vain hyvin rajallinen, ja ratkaisuvoima on täysin muutaman kärkiyksilön varassa.

SaiPa kärsii Pelicansin tavoin kokoonpano-ongelmista. Vakiokokoonpanon hyökkääjistä ovat sivussa Löfman, A.Oksanen, Kaksonen sekä Nättinen. SaiPan tilanne on kuitenkin Pelicansia parempi, koska hyökkäyspään rosteri on selkeästi pussinokkia laajempi.

SaiPan peliesitykset on kehittyneet huomattavasti alkukaudesta. Kotona joukkue on edelleen erittäin vahva ja ennen kaikkea sitkeä. HIFK-ottelu oli puoliväliin saakka mallikasta vieraspelaamista, mutta HIFK onnistui lopulta kääntämään ottelun itselleen jatkoajalla. Tapparaa vastaan SaiPan esitys oli nousujohteinen. Vahvassa vireessä oleva tamperelaisryhmä oli alussa ottelussa selkeästi vahvempi, mutta SaiPa kykeni nostamaan vahvasti suoritustasoaan pelin edetessä. Sputnikit nappasivat lopulta komean 2-0 voiton.

Nuori Niclas Westerholm on iskenyt todellisen haasteen Tuohimaalle, ennakkoon selkeälle ykkösmaalivahdille.

Henkisesti vahva kotijoukkue SaiPa on taatusti Pelicansille valtava haaste tähän paikkaan. Poissaolot kolahtaa myös vierasjoukkueseen SaiPaa enemmn. Uskomme, että Sputnikit jatkavat vahvoja kotiesityksiään. Coolbetin 1,92 on kelpo kerroin kotivoitolle.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!