Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään yhdellä varmalla. Päätöskohteen Chestnut Sala on napannut edellisissään kakkoset surkeilta lähtöpaikoilta. Viimeksi Vermossa se kiri kaukaa takaa kakkoseksi, aivan voittaneen Callela Kickoff:in tuntumaan. Nyt lähtöpaikka on mitä mainioin ja keulajuoksu todennäköinen. Chestnut Sala pystyy nykykunnossaan keulasta niin kovaan lopetukseen, ettei siitä taida tulla kukaan ohi.

Avauskohde pelataan kahdella merkillä. 40m pakilta matkaan lähtevä Grainfield Aiden on selkeä suosikki. Avoimen luokan jyrä nautti matkasta (3100m) ja kunto on kiviaitaa. Voimanpesä tulee kirilenkin kovaa ja rohkeimmat voivat kokeilla sitä jopa varmana. Vihjeriviin otetaan kuitenkin yksi varmistus. Keskipitkillä ja pitkillä matkoilla viime talvena vakuuttanut Way To Go sai viimeksi Forssassa voiton alle. Ruunalla varmasti yritetään keulaan, mutta viimetalvena se napsi voittoja myös johtavan rinnalta. Näillä kahdella lähtö on käytännössä tukossa.

Toisen kohteen suosikki, Strong Caviar, oli viimeksi Vermossa suosikkina pettymys. Maalisuoralla taistelutahto katosi täysin, kun ulkopuolelta tultiin ohi. Kyvyiltään se on lähdön parhaimmistoa, mutta viimekertainen luovuttaminen jättää kysymysmerkkejä. Love’n Cash on hyvällä lähtöpaikalla ja on sijoittunut jatkuvasti kärjen tuntumaan. Nyt se saanee nappireissun suosikin takana, toisessa sisällä. Truly Easy pilasi Seinäjoella laukkaan, mutta ohjastaja Ari Moilasella on tapana voittaa Vermossa. Caboose:lla on hyvä lähtöpaikka ja rattailla vahvistaa Santtu Raitala.

Kolmannen kohteen suursuosikki Arctic Crown on voltista todella epävarma lähtijä ja se saa varmistuksia. Mikäli Arctic Crown pysyy ravilla, se voi olla täysin ylivoimainenkin. Quite Vanity saa ykkösradalta väkisinkin reissun kärkipäässä ja on vaarallinen. Edwin Ordenilla on myös hyvä lähtöpaikka ja se on yksi mahdollisista suosikin epäonnistuessa. Piece Of Battle(2%) on epäonnistunut kahdessa edellisessään ja nyt täysin unohdettu. Syys- ja Lokakuussa se teki kuitenkin oikein hyviä esityksiä.

Neljännen kohteen Tutun Impi sai viimeksi Vermossa vihdoin ansaitsemansa voiton. Pitkällä kirillä se riisu muut täysin aseistaan. Tutun Impi antaa verkkaisena avaajana muille tasoitusta ja sille otetaan kaksi varmistusta. Pirttilän Olga teki samassa lähdössä takapareista hienosti toiseksi. Silloin kiritilat aukesivat melko myöhään. Hulluduunari (10%) sai sairauspaussin jälkeen startin alle, mutta jäi kauas kärjestä. Startti alla kuningatarkilpailuissa karaistunut Hulluduunari on hevosena lähdön ehdotonta eliittiä.

Viides kohde kaipaa runsasta rastitusta. Gyro Gearloose on pelattu niukaksi suosikiksi. Kaksi voittoa putkeen napannut ruuna saa ykkösradalta väkisinkin reissun kärkipäässä. Williamsburg on ollut edellisissään voitokas ja on kyllä hirmu iskussa. Lähtöpaikka on kuitenkin hiukan ulkona ja juoksu voi mennä helposti täysin mönkään. Rawit sai pitkästä aikaa voiton Lappeessa ja kuuluu ajoissa peleihin. Fantom Factor paikkasi Kaustisella hienosti laukkansa ja napakka kiri riitti toiseksi. Mukaan vielä Hila’s Elton joka kiri mainiosti voittoon Vermossa ja saa 9-radalta varmuudella juoksun.

Lähtö1: 2,7

Lähtö2: 1,2,4,9

Lähtö3: 1,2,3,4

Lähtö4: 6,8,12

Lähtö5: 1,3,6,7,9

Lähtö6: 4 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *