Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Rovaniemen Toto75-kierros pelataan kolmella varmalla. Kansanvarmat MAS Champ ja Josveis eivät taida saada nyt edes kunnon vastusta ja ilman haavereita tai piilevää sairautta niiden kuuluu voittaa. Kolmanneksi varmaksi valikoituu vihjeriviin Vappuäijä. Vappuäijä on viimeaikoina suorittanut hiukan epätasaisesti, mutta in kapasiteetiltaan selvästi lähdön kovin hevonen.

Ensimmäisessä lähdössä T.Rex saattaa hyvinkin johtaa lähdöstä maaliin, mutta vihjeriviin revitetään silti 5 merkkiä. Magnifik Brodde on ollut ruotsin neljässä voittostartissa aivan jättihyvä. Ylivauhti suosisi. Excalibur It on pessyt näitä porukoita ennenkin ja on voittomatsissa mukana, mikäli välttää kuolemanpaikan. Jättiyllättäjänä lapuille 0% pelattu Capitol Hill.

Kolmoskohteen ykkösmerkki on Perfect Rainmaker, mutta kun lähtö on käytännössä tukossa kolmella merkillä, otetaan kaikki kolme kovaa lapulle.

Neloskohde on vaikea ja revitetään jopa kahdeksalla merkillä.

Kuutoslähtö taputellaan viidellä merkillä. Venerdi:stä olisi jopa ideavarmaksi 24% pelattuna. Varsinkin Diablo Sisu ja Pinewood Man kuitenkin kiehtovat liikaa vain 8% pelattuina.

Lähtö1: 2,4,5,7,11

Lähtö2: 2

Lähtö3: 4,5,10

Lähtö4: 1,4,5,6,7,8,9,11

Lähtö5: 10

Lähtö6: 1,3,4,5,11

Lähtö7: 5 Vihjerivin hinta: 30e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *