Oilers moneyline (ja+rl)

KERROIN

1.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga palaa tänään MM-kisatauolta ja luvassa on heti kärkeen todella herkullinen kamppailu ErVin ja Oilersin välillä. Ennen mittelöä legendaarisen Mikael Järven paita nostetaan Energia Areenan kattoon ja juhlallisuuksien jälkeen reikäpallo keskelle klo 18.30!

Kotijoukkue lähti tauolle hienossa neljän ottelun voittoputkessa joskin Cupin peli Indiansia vastaan oli Inkkareilta täysi läpsyttely esitys ja takapuolen näyttö liiton suuntaan. Fuusioseura sai mieluisia uutisia kun pitkäaikainen mestarihyökkääjä Mika Moilanen rustasi nimensä jatkopahviin joka kattaa käynnissä olevan kauden loppuun asti. Janne Hyvönen on tietojen mukaan vieläkin sivussa, joka tottakai syö joukkueen todellista potentiaalia. Jani Kukkoja ja Lauri Kapanen ovat palanneet tositoimiin kultajuhlista joten pientä ksysymysmerkkiä voidaan ainakin näiden kahden pelikunnolle virittää. Ervi majailee hyvinkin ennakoidulla kuudennella sijalla sarjataulukossa. Mika Ahosen ryhmä on hoidellut ennakolta heikommat melko kevyesti tieltään, mutta kärkiryhmiltä on tullut tukkaan todella rajulla 10-26 maalierolla. Maalilla aloittaa tuttuun tapaan Santtu Strandberg.

Nuori Oilers on melko odotetun vaikean alun jälkeen alkanut löytää omaa pelillistä identiteettiään ja ennen taukoa Öljymiesten tekeminen näytti pelottavan hyvältä. Vierasjoukkue seilaa myös neljän ottelun voittoputkessa ja tällä periodilla kärkiryhmistä jalkoihin jäivät niin SPV (11-8) kuin TPS:kin (4-9). Justus Kainulainen takoo kovia tehoja yhdessä Heikki Iiskolan kanssa mutta parantamisen varaa vielä omaan päähän kaksikolla löytyy. Puolustajista Antti Suomela takoo vahvaa kautta ja on lyömässä itseään selkeästi nyt läpi. Kaiken kaikkiaan Heikki Luukkosen poppoo on kovassa vireessä ja kun vielä maalilla Joonas Kaltiainen löytää parhaansa tulee jälki olemaan sen mukaista.

EräViikingit on keskinäisissä kohtaamisissa vahvasti niskan päällä ja vei kauden ensimmäisenkin kohtaamisen tylysti 3-7 lukemin. Oilers kuitenkin vasta vahvasti etsi peliään alkukaudesta ja nyt vastus tulee olemaan huomattavasti kovempi. Espoolaiset pystyvät parhaimmillaan pelaamaan kenties sarjan parasta salibandyä ja hyökkäyspäähän nuori ryhmä on todella tehokas. Kuukauden tauon jälkeen on vaikea arvioida mistä lähtökohdista mikäkin joukkue askiin hyppää, mutta kyllä me tässä hyvin vahvasti vierasjoukkueen puolelle käännymme ja peleihin napataan Oilersin lopullinen voitto! (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!