SPV -1,5

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Illan toinen kolmesta ottelusta väännetään Otahallissa kun kotijoukkue Indians isännöi Seinäjoen Peliveljiä. Ottelussa juhlitaan Indiansin 26-vuotisa taivalta, joten voitto varmasti kotiyleisölle keplaisi.

Indians oli varmasti yksi alkukauden suurimista yllättäjistä ja Mikko Laurikainen sai raavittua rajallisesta materiaalistaan hyvin irti ja tällä hetkellä joukkue majailee kahdeksannella tilalla eli juuri viimeisellä pudotuspeleihin oikeuttvalla paikalla. Seuraava puolisko kaudesta tulee olemaan todella tiukka sillä takana ainakin Steelers hengittää kovaa espoolaisten niskaan. Heimo oli ennen MM-taukoa todella heikossa vireessä ja alla on neljä peräkkäistä tappiota ja kotisalissakin tukkaan on viimeisessä viidessä ottelussa niin ikään neljä kertaa. Pelillisesti Indians ei silti ole ollut huono mutta totaali sulamiset suuresta johtoasemasta tulivat joukkueelle varmasti jo liiankin tutuiksi. Valtteri Kainulainen ja Aaro Astala johtavat orkesteria ja ovat luonnolisesti suuressa roolissa. Kolmosvitja ei näytä kestävän liigavauhtia ainakaan kärkijoukkueita vastaan joten Mikko Kirvesniemi saa tänäkin iltana venyä parhaimpaansa mikäli pisteet tässä Otahalliin jää.

SPV kohahdutti uudella pelisysteemillään joka on ainakin sarjataulukon perusteella toiminut täysin moitteetta. Seinäjokelaiset löytyvät sarjan toiselta sijalta joskin alla on kaksi peräkkäistä tappiota Tampereen joukkueita vastaan. Jari Hankkio on liigan kuumin maalintekijä mutta kyllä joukkueesta laatua löytyy useampaankin ketjuun. Joni-Arttu Sieppi on ollut vahvassa vedossa eikä ikämies Sami Koskikaan nuoremmille juuri jälkeen ole jäänyt. Maalilla Eero Kosonen on maailman paras torjuja ja antaa ottelusa toiseen tällä saralla joukkueelle todella suuren edun. Tommy Koposen valmennusfilosofiaa tuntien on lakeuksilla painettu todella kovaa työtä tauon aikana mutta joukkue on niin loistavassa kunnossa ettei virta tule tänäänkään loppumaan.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Indians roikkui pitkään kiinni jopa voitossa mutta viimeisessä erässä Speve rynni rinnalle ja ohi. Espoolaisten peli sakkasi tuloksellisesti ennen taukoa ja pieni huili tuli ryhmälle juuri oikeaan aikaan. Spv painaa päälle ottelusta toiseen ja kyllä vierasvoitto tänäänkin hyvin lähellä on. Indians roikkunee jälleen mukana mutta me näemme vieraat tässä vielä kertoimiaankin suurempana suosikkina. Korkean maaliodotuksen pelissä myös tasoitusvedot kiinnostavat joten nostetaan vihjeeksi Spv:n vähintään kahden maalin voitto in kärkikertoimella. (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!