Newcastle DNB

KERROIN

2.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Valioliigaotteluista löytyy yksi totals-idea ja yksi handicap-veto. Aloitetaan betsaaminen heti lauantai alkuiltapäivästä ja Anfieldilta.

Liverpool-Watford (klo 14:30)

Jurgen Kloppin johtama Liverpool lähtee lauantain otteluun levollisissa tunnelmissa. Joukkue kasvatti viikko sitten etumatkansa Manchester Cityyn jo peräti 14 pisteeseen. Pool kaatoi vakuuttavalla esityksellä Bournemouthin samalla kun City kärsi yllätystappion Manchester Unitedille.

Viikolla Liverpool hoiteli myös jatkopaikan Champions liigan alkulohkossa. Hallitseva mestari joutui lopulta yllättävän tiukoille, aivan kuten viime kaudellakin. Lopulta Poolin rutiini oli liikaa Salzburgille, ja punaiset ottivat ratkaisevan voiton vieraissa maalein 0-2.

Liverpoolin meno on todella vakuuttavaa etenkin kotimaan kentillä. Joukkueen hurja tappioton putki jatkuu kierroksesta toiseen, eikä edes pieni rotaatio ole hidastanut Poolin otteita.

Vierailija Watfordin tilanne on täysin päinvastainen. Hornets on pelannut tuloksellisesti katastrofaalisen kauden ja makaa taulukon pohjilla täysin ansaitusti. Saldona on käsittämättömät yhdeksän tehtyä maalia 16 ottelun aikana.

Watford tulee Anfieldille harvinaisen nollapelin jälkeen. Hornets pysäytti täysin Palacen kotonaan, mutta ei saanut koskaan tehtyä ansaitsemaansa 1-0 -voittomaalia. Vieraspeleissä Watford on luonut läpi kauden todella vähän maaliodotusta. Ainoa poikkeus on 0-2 -vierasvoitto Norwichista.

Betsimarkkina on asetellut totals-linjat todella korkeiksi. Me emme ole lainkaan samaa mieltä ottelun maaliodottamasta.

Watford on pelannut edeltävät kymmenen matsia alle 3,5 maalin tuloksiin. Joukkueen surkea hyökkäyspää pitää pitkälti huolen siitä, että pelit jäävät usein 1-0, 2-0, 3-0 -tyyppisiin tuloksiin. Watford on päästänyt kymmenen ottelun aikana vain kerran yli kaksi maalia.

Liverpoolin kohdalla myös peräti kahdeksan kymmenestä edellisestä pelistä on päättynyt alle 3,5 maalin tuloksiin. Vaikka Liverpoolilla on ollut suuria vaikeuksia pitää nollia, joukkue on voittanut todella monta ottelua lukemin 2-1.

Nyt voidaan odottaa myös pientä rotaatiota etenkin hyökkäyspäässä CL-ottelun jäljiltä. Pidämme alle 3,5 maalin tulosta erittäin todennäköisenä (arvio 65%) vaihtoehtona. Betsit sisään U3,5 tulokselle in 1,80 kertoimella.

Burnley-Newcastle (klo 17:00)

Toinen pelikohde otetaan lauantain pääkierrokselta, jossa vastakkain ovat kaksi keskikastin seuraa.

Kotijoukkue Burnley on kärsinyt viime viikkoina rajuja selkäsaunoja. Takana on kolme tappiota putkeen lohduttoman tuntuisella maalierolla 1-11. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että saldo johtuu pitkälti otteluista Liverpoolia ja Man Citya vastaan.

Clarets ei ole silti erityisen hyvässä tikissä myöskään isossa kuvassa. Kahdeksan liigaottelun saldo on varsin heikko 2-0-6. Burnley on perustasoltaan tällä hetkellä selkeästi sarjan heikoimpia edellä, mutta nykyinen trendi on saatava katkaistua pian. Muussa tapauksessa joukkue löytää itsensä putoamisviivalta.

Vierailija Newcastle on vain neljä pistettä Burnleyn yläpuolella, mutta joukkueen kurssi kulkee täysin eri suuntaan. Magpies on pelannut seitsemän matsia saldolla 4-2-1 ja hävinnyt ainoastaan tässä sarjassa Chelsealle vieraissa.

Newcastlen kausi on ollut ehdottomasti positiivinen yllätys, vaikka joukkue onkin kärsinyt kroonisista hyökkääjien maalinteko-ongelmista. Puolustajat ja keskikenttäpelaajat ovat ottaneet sitäkin enemmän vastuuta ja ratkaisseet monia otteluita.

Viime sunnuntaina Newcastle kaatoi vihjeemme mukaisesti Southamptonin kotona 2-1. Olemme olleet Newcastlen kelkassa useaan otteeseen tällä kaudella, sillä betsimarkkina ei näytä kerta kaikkiaan arvostavan joukkuetta riittävästi.

Tilanne on sama myös tänä lauantaina. Burnley on kotonaan vain hieman yli 40 pinnan suosikki, joten vieraille on tarjolla reipas value. Betsaamme Newcastle DNB in 2,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on noin 40%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *