Lyon +1.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan puolivälierät jatkuvat perjantaina ja lauantaina mielenkiintoisilla otteluilla. Huomaa, että puolivälierät pelataan Portugalissa puolueettomalla kentällä. Jatkopaikka ratkeaa myös tavallisesta poiketen yhdessä ottelussa. Tarvittaessa pelataan jatkoaika sekä rangaistuspotkut.

FC Barcelona-Bayern Munchen (pe 14.8. klo 22:00)

FC Barcelonan kausi päättyi noin kuukausi sitten suureen pettymykseen. Barca johti La Ligaa koronatauolle lähdettäessä, mutta joukkueen suoritustaso ei pysynyt kesän aikana riittävällä tasolla. Real Madrid vei tosin mestaruuden ansaitusti, sillä se oli koko kauden Barcelonaa parempi joukkue.

Katalonian ylpeys ei ole muutenkaan erityisen hyvässä jamassa. Joukkueen päävalmentajaksi tammikuussa tullut Quique Setien ei ole saanut fanien tai seurajohdon luottamusta.

Neljännesvälierät olivat Barcelonalta myös heikko esitys. Moni odotti joukkueelta vaikeuksia Napolia vastaan, ja niitä myös nähtiin. Tällä kertaa Leo Messi vei Barcan jatkoon lähes yksin, mutta kollektiivina joukkueen maalipaikat jäivät hyvin vähäisiksi.

Bayern Munchenin tilanne on päin vastainen. Joukkue voitti Saksan mestaruuden selvällä marginaalilla ja nappasi kaupan päälle myös cup-pokaalin. Bayern vaihtoi Barcelonan tavoin myös päävalmentajaa kesken kauden. Hans-Dieter Flick on johdattanut joukkueensa toistaiseksi saldoon 30-1-2.

Saksalaisten esitys neljännesvälierissä oli myös vakuuttava. Hyvän kauden pelannut Chelsea oli täysin aseeton Bayernin käsittelyssä ja putosi jatkosta yhteismaalein 7-1. Moni pitää Flickin joukkuetta tällä hetkellä Euroopan parhaana.

Betsimarkkina on hinnoitellut Bayernin selväksi suosikiksi, joten handicap-vedoista ei kannata kaivaa valueta. Paras betsi löytyykin totalseista. Vastakkain on Mestarien liigan parhaat puolustukset, ja varovainen asetelma vain korostuu yksiosaisessa playoffs-ottelussa.

Barcelonan hyökkäyspeli on tällä hetkellä kaukana parhaastaan, joten katalaanien jääminen jopa nollille ei yllättäisi. Pelaamme alle 2,5 maalia in 2,52 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 46%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Manchester City-Lyon (la 15.8. klo 22:00)

Manchester City on ainoa englantilaisjoukkue Mestarien liigan jatkopeleissä. Vaikka joukkue ei voittanutkaan mestaruutta, moni pitää Cityä silti vahvimpana Valioliigan seurana peliesitysten perusteella.

City pelasi kyllä vakuuttavan kauden, mutta se kompuroi hämmästyttävän usein selkeässäkin suosikkiasemassa. Monia pisteitä menetettiin yksilövirheisiin, minkä lisäksi Aguero ja Jesus eivät pelanneet parasta kauttaan kärkimiehen paikalla.

Mestarien liigassa City on ollut erittäin vahva. Se sai pahimman mahdollisen arpalipun playoffs-vaiheeseen, kun vastaan asettui viime vuosina Eurooppaa dominoinut Real Madrid. City selvitti lopulta La Ligan mestarin ilman suurempia ongelmia.

Lyon on ehdottomasti puolivälierien suurimpia yllättäjiä. Joukkue on pelivoimaltaan kaukana jopa Ranskan liigan kärjestä, joten harva uskoi seuran venyvän näin pitkälle. Lyon kuitenkin yllätti analyytikot ja pudotti kivikovan Juventuksen jatkosta.

Ranskalaisten haittana voi olla pelituntuman puute, sillä maan pääsarjaa ei koskaan jatkettu koronabreikin jälkeen. Lyon on pelannut harjoitusotteluita, minkä lisäksi takana on kaksi kovaa kilpailullista matsia.

Ennen Juventus-ottelua Lyon kohtasi myös PSG:n Ranskan liigacupin finaalissa. Joukkue taisteli hienosti 0-0 -tuloksella jatkoajalle, mutta hävisi lopulta pokaalin.

Lyon oli Manchester Citylle vaikea vastus myös kauden 2018/2019 Mestarien liigassa. Se venyi Englannissa 2-2 -tasapeliin ja voitti Cityn kotona 2-1. Betsimarkkina pitää Cityä turhan suurena suosikkina. Etenkin, kun muistamme Guardiolan joukkueen lukuisat kompuroinnit Valioliigassa.

Pelataan Lyon +1,5 maalin tasoituksella in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 58%. Rohkeimmat voivat betsata jopa Lyonin jatkopaikkaa, josta on tarjolla noin 9,00 tasoisia kertoimia!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *