Wolves-Leicester O2.5

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina pelataan vaihteeksi Valioliigaa, ja ottelusta löytyy myös varsin maistuva pelikohde! Toinen tipsi poimitaan Ranskan liigan ottelusta.

Ligue 1: Monaco-Montpellier (klo 21:45)

Alisuorittaja AS Monaco paranteli sijoitustaan mukavasti viime viikon tuplakierroksella. Ruhtinaskunnan joukkue nappasi kaksi rutiinivoittoa: kotona Angersista 1-0 ja vieraissa Amiensista maalein 1-2. Vastukset olivat heikkoja, mutta nyt palattiin takaisin voittojen tielle.

Monacon ongelma on ollut viime kauden tapaan päästetyt maalit. Vain PSG on tehnyt enemmän osumia kuin Monacon hyökkäys, jonka ykköstykki Wissam Ben Yedder johtaa koko sarjan maalipörssi 16 osumalla.

Monacon otteluissa on nähty 3,33 maalia per matsi, mikä on korkein lukema yhdessä PSG:n kanssa. Peräti 6/7 ja 9/11 edellisistä otteluista on yli 2,5 maalin tuloksia.

Montpellier matkustaa Monacon vieraaksi varsin kelvollisessa vireessä. Viime sunnuntaina kaatui Saint-Etienne 1-0, vaikka joukkue joutuikin puolustamaan johtoasemaa pitkään vajaamiehisenä. Edellisen kuuden ottelun saldo on 4-1-1, jossa ainoa tappio on PSG:n vieraana.

Tipsasimme overia Montpellierin edelliseen matsiin Saint-Etienneä vastaan. Joukkueen saldoksi tuli viime viikolta kaksi alle 2,5 maalin tulosta, mutta ei anneta niiden häiritä. ASSE-matsin pilasi aikainen punainen kortti ja Metziä vastaan paikkoja oli helposti lisämaaleihin.

Ennen viime viikon tuloksia Montpellier pelasi kahdeksan overia eli yli 2,5 maalin tulosta putkeen. Se on siis oikein sopiva kandidaatti maalijuhliin Monacon vastustajana. Betsataan yli 2,5 maalia in 1,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Valioliiga: Wolves-Leicester (klo 22:00)

Kotijoukkue Wolves tulee illan kamppailuun kahden vaikean ottelun jäljiltä. Edellisellä kierroksella Sudet pelasivat Old Traffordilla, josta tarttui mukaan ansaittu tasapeli. Tätä ennen Wolves hävisi puolestaan Liverpoolille 1-2 hyvästä taistelusta huolimatta.

Isossa kuvassa joukkueen kaudesta ei löydy suurta valittamisen aihetta. Edellisen ”superkauden” pistekeskiarvo oli 1,50 ja tämän kauden lukema on 1,40 lukuisista epäonnisista tasapeleistä huolimatta.

Vierailija Leicester pelasi edellisellä kierroksella vahvan 2-2 -tasapelin Chelsean kanssa. Joukkueen kausi on ollut uskomaton menestys, vaikka viimeiset 5-6 viikkoa ovatkin sujuneet tuloksellisesti heikosti. Edellisen kahdeksan ottelun saldo 3-1-4 ei mairittele verrattuna koko liigakauden tuloksiin.

Leicesterin tavaramerkkinä ovat olleet runsasmaaliset ottelut. Koko kauden keskiarvo on peräti 3,20 maalia per matsi. Viime aikojen trendi on myös erittäin selkeä: takana on kahdeksan yli 2,5 maalin tulosta peräkkäin. Koko kaudella vain 2/25 ottelusta on jäänyt alle kahden maalin.

Wolves on hieman runsasmaalisempi joukkue, kuin usein ajatellaan. Vaikka takan onkin 0-0 -tasapeli, niin edellisestä kymmenestä liigaottelusta vain kolme on jäänyt alle 2,5 maalin tuloksiin. Over-betsi maistuu hyvin. Pelataan siis yli 2,5 maalia in 2,02 kertoimella.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *