Columbus ML

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Columbus pyrkii palaamaan voittojen tielle, kun joukkue kohtaa kotona Nationwide Arenalla Rangersin. Columbus hävisi jatkoajalla eilen Buffalolle ja ennen sitä ovat alla maalin tappio Coloradolle ja niin ikään jatkoaika häviö Tampalle. Rangers sitä vastoin jatkaa vierasbäkkäriä voitettuaan Minnesotan kahden maalin tappioasemasta jatkoajalla.

Aloitetaan Columbuksen kannalta hyvistä uutisista. Elvis on takaisin! Eilisen huilin jälkeen NHL ehkä kuumin veska Merzlikins palaa maalin suulle. Nutivaara maalasi myös kauden kolmannen ja Liam Foudy avasi pistetilinsä änärissä. Huonoissa uutisissa on taas Folignon vire ja hän otti myös jäähyn joka antoi Buffalolle sauman tasoittaa matsin.

Rangersilla taas on todella kuuma Panarin. Hän olisi lähellä Hart Trophya, jos Rangers olisi menossa pleijareihin. Mainittakoon myös, että Rangers onnistui voittamaan Minnesotan vaikka aloituksista tarttui ainoastaan 32.9% omille.

Columbuksen loukkaantumislista vetää vertojaan (huonossa mielessä) ja ehkä tärkeimmän puolustajan Seth Jones kausi on paketissa (3. peli ilman). Cam Atkinson huilaa myös pari viikkoa. Columbus on kuitenkin kaikesta huolimatta aivan älytön nippu ja on edelleen lähellä playoff paikkaa. Joukkue on sarjan 3. xGA/60 5vs5 pelissä, mikä on aivan älytön testamentti joukkueelle.

Vaikka kaikki on Columbusta vastaan ties monennen kerran tällä kaudella niin luotamme Elviksen paluun ja palavaan haluun katkaista voitottomien otteluiden putki kotona. Lapulle maistuu tällä kertaa Columbus ML joka löytyy edelleen 1.72 kertoimilla ilta (markkinatoppi). Tämä johtuen siitä, että aikaisemmat ottelut ovat olleet todella tiukkoja maalin otteluita ja vähämaalinen kohtaaminen on ennakkoon todennäköisin.

Jos on hullun rohkea, niin voi hakea myös suoraa voittoa (toppi) kyseiseltä lafkalta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *