SPV +2,5

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oilers-SPV (klo 18.00)

Oilers on kiistatta yksi sarjan parhaita joukkueita ja ennen illan ottelua ”öljymiehet” keikkuvat ansaitusti runkosarjan kakkos paikalla. Espoolaisten neljän ottelun voittokulku tyrehtyi viime kierroksella Classiciin, joka hieman siipirikkoisena haki Tapiolan Urheiluhallilta melko kevyesti kolme pistettä lukemin 7-10. Oilers on yleisillä mittareillakin mitattuna esiintynyt tilastojen valossa todella hyvin, johon toki timanttisen kova nimilista antaa kaikki eväät. Tuomas Iiskola on kokonaisvaltaisesti ollut selvästi joukkueen paras pelaaja, joskin suurimmat otsikot kerääkin joukkueen ykkösvitja: Kainulainen-Kainulainen-Markkola. Kolmoskenttään Heikki Luukkosella on vielä istuttaa Casper Pfitznerin tasoisia johtajia, joten menestys ei tälläkään kaudella tule jäämään kiinni materiaalista. Oilersilla on jo pitkään ollut tapana ”sulaa” tärkeissä paikoissa ja Classic-ottelu nosti jälleen tuttuja kysymysmerkkejä joukkueen ylle.

Rutinoitunut SPV on pudotuspelien lähestyessä nousemassa jälleen hyvään iskuun. Indians työtapaturmaa lukuunottamatta ainoastaan Classic sekä kovassa lennossa liitävä Happee ovat osoittatuneet tämän kalenterivuoden puolella punaisille liian isoiksi suupaloiksi. Sarjapelien ohessa Tommy Koposen suojatit raivasivat tiensä myös Suomen Cupin finaaliin, jossa se kohtaa viikon päästä Nokian KrP:een. Viime viikonloppuna maajoukkueleirillä edukseen esiintynyt Joni-Arttu Sieppi on takonut kahteen viime peliin kovat kuusi tehopistettä (3+3) ja ikinuori Sami Koski löytyy 26 syöttöpisteellä ”jakelupörssin” kolmannelta sijalta. Nuoret Juuso Keskinen sekä Konsta Haukkala ovat iso osa Speven tulevaisuutta ja takalinjoilla puskista nousseen Jeri Heikkilän hyvät otteet avasivat tälle ovia myös miesten maajoukkueeseen asti. Loukkaantumisen jälkeen ykköstorjujan paikan itselleen takaisin napannut Rasmus Hasu on ollut maalinsuulla totutun vahva.

Oilers lähtee ystävänpäivän huippukamppailuun ansitusti suosikkina, mutta kotijoukkueen alle 1,50 kertoimissa ei todellakaan ole mitään arvoa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Oilers oli Seinäjoella vahvempi 6-8 loppulukemin mutta muuten joukkueiden keskinäinen historia on todella tasainen. SPV osaa olla todella ilkeä vastus eikä olisi ensimmäinen kerta kun Tommy Koponen vetäisi jäniksen hatusta ja veisi Heikki Luukkosta penkin takana aivan sata-nolla. tarjoaa vieraille 2,5 maalin etumatkasta 1,73 kerrointa, joka ruksitaan kupongille noin 62% arviota vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *