Everton

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina neljä ottelua. Poimitaan kupongille tällä kertaa pelivalinnat suosikkien joukosta.

WBA-Manchester United (klo 16:00)

Kotijoukkue WBA lähtee otteluun tappion kärsineenä – kuten niin monta kertaa aiemminkin. Albion kohtasi viikko sitten vieraspelissä Tottenhamin ja hävisi 0-2 ollen ottelussa täysin aseeton. Vihjasimme myös silloin Tottenham -1 tasoitusvetoa.

Ennen Spurs-matsia West Bromwich hukkasi vieraissa 0-1-johdon 2-1-tappioksi Sheffield Unitedia vastaan. Tämä oli todella kova isku joukkueen säilymishaaveille Valioliigassa. Saldo 1-1-6 kahdeksasta ottelusta on murhaava. Ainoa voittokin tuli Wolvesista onnekkaasti.

Manchester United pelasi puolestaan 3-3-tasapelin Evertonin isäntänä. Tulos tuntuu lähes tappiolta, sillä United hukkasi ottelussa 3-1-johdon toisella jaksolla ja päästi viimeisen maalin 95. minuutilla. Joukkue pelasi myös viikolla FA Cupia ja kaatoi West Hamin 1-0 jatkoajan jälkeen.

Unitedin paras jakso osui joulu-tammikuun aikoihin, jolloin Solskjaerin joukot etenivät voitosta voittoon. Nyt saldona on vain yksi täysin pistepotti neljästä ottelusta, joka oli 9-0-kotivoitto Southamptonista. Sarjan kärjessä Manchester City näyttää karkaavan.

West Bromwichin ottelut ovat olleet karmeaa katsottavaa sarjan laatujoukkueita vastaan. Aiemmin WBA rimpuili jopa pari arvokasta tasuria, mutta Allarydcen alaisuudessa joukkue on ollut täysin aseeton isona altavastaajana. Myös kotona on kärsitty muutama todella ruma tappio.

Emme usko West Bromwichin venyvän ihmetekoihin myöskään Manchester Unitedin isäntänä. Betsimarkkina on aika hyvin hereillä, joten tarjolla ei ole suurta valueta. Poimitaan pikkupeli Man Utd -1,5 tasoitusvedosta n 1,93 kertoimella.

 

Everton-Fulham (klo 21:00)

Kotijoukkue Evertonilla on takanaan viikolta todellinen hulluttelumatsi. EFC kohtasi Tottenhamin FA Cupissa, ja matsi meni jatkoajalle asti 4-4-tilanteessa. Lopulta Everton eteni jatkoon yhteismaalein 5-4. Viikko sitten joukkue nousi puolestaan sillasta 3-3-tasapeliin Manchester Unitedin vieraana.

Everton on pelannut kahdeksan edellistä matsia saldolla 4-3-1 cupit mukaan luettuna. Toffees näyttää jääneen hieman paitsioon UCL-kamppailussa, mutta joukkueella on artikkelin kirjoitushetkellä 3 peliä vähemmän pelattuna kun 4. sijalla olevalla Liverpoolilla. Piste-eroa on vain kolme pistettä.

Vierailija Fulham ei pelannut viikolla FA Cupia. Edellinen matsi oli Lontoon paikallispeli West Hamia vastaan, joka päättyi varsin odotetusti maalein 0-0. Fulham oli ottelussa jopa parempi osapuoli, mutta ei saanut hyödynnettyä paikkojaan.

Viime lauantain matsi oli jo neljäs ottelu viiden edellisen aikana, jolloin Fulham on jäänyt maaleitta. Samalla kyseessä oli jo 14. peräkkäinen ottelu (cupit ml.) ilman voittoa varsinaisella peliajalla. Piste-ero kasvaa huolestuttavasti 17. sijaan liigassa. Fulhamin on saatava hyökkäyspelinsä ojennukseen.

Me olemme vihjanneet Evertonia myös aiemmin tällä kaudella. Jostain syystä Toffees ei näytä nauttivan betsimarkkinan luottamusta. Joukkueella on tällä kaudella erinomainen materiaali, eikä UCL-paikka neljän parhaan joukossa ole kaukaa haettua.

Evertonin pitäisi olla viikon FA Cup -urakasta huolimatta selvästi yli 50 prosentin suosikki. Tarjolla on kuitenkin yli kahden kertoimia, jotka kelpaavat hyvin peliin. Betsataan Evertonin voittoa in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *