KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon ensimmäinen varma löytyy kolmannesta kohteesta. Better Boss on ollut jättihyvä kaikissa tämän vuoden kilpailuissa. Better Boss puolustanee alussa keulat ja johtaa lähdöstä maaliin. Toinen varma on viidennen kohteen Syneri. Kuudesta tämän vuoden startista neljä tolppaa ja yhden kakkosen napannut Syneri johtanee niinikään lähdöstä maaliin.

Ensimmäinen lähtö on kolmen kauppa. Sheikki on ykkösmerkki. Otetaan lapulle kaveriksi Lissun Eerikki ja Morison niin lähtö on käytännössä tukossa näillä kolmella.

Toiseen lähtöön suosikki Amazing Warrior varmistetaan viidellä merkillä. Borgmester on ilman pussitusta ihan mahdollinen voittaja. Mukaan eturivistä pikku yllätyksiä, maistuvimpana kahden hutistartin jälkeen täysin unohdettu Qvidja’s First.

Neljännen lähdön ykkösmerkki on Vokkeni. Pärttyl voi ravilla pysytessään haastaa hyvin. Samoin Rallin Muisto, jos juoksu onnistuu ulkoradoilta. Vihejrivin ulkopuolelta mainittakoon vielä Tinderi, joka kärsii kurjasta lähtöpaikasta, sekä laukoista. Luokka riittäisi muuten.

Kuudennen lähdön paras hevonen on Lewis Ale. Suoraan tauolta ja Vermossa rata 11 kaipaa kuitenkin varmistuksia. Religious on tehnyt vakuuttavaa jälkeä, samoin Sahara Sandstorm. Mukaan vielä Capo.

Seiskalähdön suosikki Willow Pride oli kerrassaan hurja viimeksi Jokimaalla. Markku Niemisen valmennettava voitti käytännössä kaikki suomen kovimmat talvella kilpailleet, ollen lähdön ainoa tamma! Gloria Web:in poisjäännin myötä Willow Pride voi hyvinkin päästä keulaan, mistä sitä on vaikea ohittaa. Varmistetaan kuitenkin Ice Wine:lla ja Isto Kuisman huipputamma Stoneisle Ocean:illa.

Lähtö1: 1,3,6

Lähtö2: 1,3,6,7,8,9

Lähtö3: 1

Lähtö4: 1,4,8

Lähtö5: 1

Lähtö6: 7,8,9,11

Lähtö7: 5,6,8 Vihjerivin hinta: 32,40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *