Pelivihje, ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turun seiskaviis kierroksen vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Sekä neljännen lähdön Chief Orlando, että kuudennen lähdön Cameron Evo ovat oikein sopivan näköisissä lähdöissä. Cameron Evon lähtöpaikka on hiukan ulkona mutta kunto on rautaa.

Ensimmäistä lähtöä voisi kokeilla Staro Moschinolla ja Batman Godivalla, mutta vihjeriviin otetaan vielä North Lexus sekä nappireissun saava Le Gros Bill. Toinen lähtö on Monte lähtö. Montesta ei allekirjoittaneella ole juurikaan tuntumaa, joten kuuntelin muita vihjeitä ja laitoin kylmän viileästi vihjeriviin neljä lähdön parasta ravihevosta. Kolmas kohde vaatii runsasta rastitusta. Tykkimerkkeinä lapuille yhden hutistartin jälkeen täysin unohdettu (0,7%) Erna’s King, sekä 5% pelattu Ronaldo Malibu. Viides kohde vaikuttaa hankalalta, joten suosittelen runsasta rastitusta. Vihjerivi vedetään neljällä merkillä, kolme suosikkia ja 1% pelattu nopea Galileo, joka napannee alussa keulat. Viimeinen kohde selvitetään kahdella kovalla. Enon Vilppi perusmatkalta ja takamatkalta kovassa kunnossa kilpaileva Koveri.

 

Lähtö1: 2,4,5,9

Lähtö2: 4,7,8,9

Lähtö3: 2,4,5,8,11,12

Lähtö:4 1

Lähtö5: 1,5,8,11

Lähtö6: 7

Lähtö7: 6,13 Vihjerivin hinta: 38,40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *