Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kuopion vaikean näköinen rivi pelataan vain yhdellä varmalla. Avauskohteen Magical Princess on kaikkia perusmatkan hevosia valovuoden edellä. Samalta paalulta lähtevä Stonecapes Queila pystyy parhaimmillaan haasteen heittämään, mutta viimeisten näyttöjen perusteella Magical Princess kelpaa nyt varmaksi, kun ei parempaakaan löydetä.

Toinen kohde yritetään selvittää neljällä merkillä. Global Withdrawl ja Hotshot Luca lataavat lähtöön. Hotshot Luca pystyy menestymään myös kuolemanpaikalta ja todennäköisesti se siinä juokseekin. Otetaan potintekijöiksi mukaan vanha herra T.Rex(8%), joka on valmiiksi toisella radalla ja saa väkisinkin hyvän reissun. Tapiro Jet(4%) kääntää selästä tosi kovaa ilman kaikkia kenkiä.

Kolmaskohde pelataan myös neljällä merkillä. Luciano Byrne on sijoittunut uransa kaikissa starteissa kolmen sakkiin. Tässäkin se kiertää korkealle. Cupido Combo on voittanut keulasta kaksi edellistä ja sinne Pekka Korpi ajokillaan mielii nytkin. Myös 1-radalta lähtevällä Irondanger:illa on napattu voitot keulasta ja V-P Toivanen saa johtaa volttia. Yllättäjänä mukaan vielä Midsummer Sun, joka voi paukauttaa juoksulangalta keulaan, ohi suosikkien. Ainakin Cupido Combon selkä varmasti keltaisi eteen, mutta johtavan takaa se voi yllättää maalisuoralla.

Neljän kaupalta vaikuttaa neljäskin lähtö. Tinderi ja Lumettaja saavat etua eturivin lähtöpaikoilta, koska Kuopion rata suosii aina keulahevosta ja takaa on vaikeampi tulla. Takariviin arvotut Ukkoherra ja Hissun Feeniks ovat ihan riittäviä hevosia tähän.

Jatketaan viideskin kohde neljällä merkillä. Parvelan Retu löysi voittajansa Vermossa, kun se puutui keulasta ja Veeran Poika tykitti kaikista ohi, kaikki työt matkalla tehneen Stallonen selästä. Parvelan Retun on niin hurja peli, ettei sitä kukaan voi lapulta pois jättää. Samoin kanuuna kunnossa oleva Stallone. Se mankeloi Parvelan Retun johtavan rinnalta Vermossa ja näytti että kunto on aivan rautaa. Hiukankin parempi juoksu, niin Stallone voittaa pian. Vikseli tuli myös loppua tosi kovaa Vermossa laukan jälkeen. Evartti (7%) neljäntenä mukaan lapulle. Ravikuningasta pääsee harvoin näillä prosenteilla pelaamaan.

Kuudes kohde on Kuopio Stakes finaali. Magic Madonna olisi ollut radoilta 1-6 selkeä varma valinta, mutta nyt arpa heitti sen takariviin. Kiihdytys voi olla kuitenkin melko kova, joten huippupäivänä ja pienellä tuurilla se voi mailillakin ehtiä takarivistä. Imperator otetaan toisena merkkinä, koska se on monipuolinen hevonen joka voi menestyä myös kuolemanpaikalta.

Päätöskohde kannattaa rastittaa reilusti, mutta vihjerivi yritetään selvittää kahdella merkillä. Vikens Energy on edelleen kunnossa ja nyt pitkästä aikaa huippupaikalla. Vikens Energy ei välttämättä ole ensimetreillä kaikista nopein, mutta keulapaikka lienee haettavissa. Jättiyllärinä mukaan Lake’s Action(3%). Ruuna lähtee auton takaa tosi kovaa ja voi olla ensimmäinen keulahevonen. Siitä se saisi lopussa iskeä suosikin selästä, jos vain peli vetää.

Lähtö1:9

Lähtö2: 2,3,5,6

Lähtö3: 1,3,6,11

Lähtö4: 2,3,10,11

Lähtö5: 1,6,7,8

Lähtö6: 3,11

Lähtö7: 2,5 Vihjerivin hinta: 51,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *