BRA-BOL U3.5

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kesän 2019 Copa America käynnistyy perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun isäntämaa Brasilia kohtaa Bolivian.

Kuten moni voi jo tietää, Brasilia on näiden kisojen ainoa todellinen kotijoukkue. Copa American isäntämaa nauttii todella merkittävästä kotiedusta, mutta kolikon kääntöpuolena ovat myös kovat paineet. Brasilialla on takana penkin alle menneitä MM-skaboja sekä Copa America -turnauksia – nyt joukkueella on näytön paikka.

Selecao on ollut viime vuosina todella vakuuttavassa tuloskunnossa. Tappio Belgialle kesän 2018 MM-skaboissa on ainoa häviö 25 otteluun. Takana on myös helpot 7-0 ja 2-0 voitot Qatarista ja Hondurasista ennen kisoja.

Bolivia on ennakkoon A-lohkon jumbo, ja kyseessä on myös yksi koko kisojen heikoimmista joukkueista. Se jäi edellisissä MM-karsinnoissa CONMEBOL-ryhmän toiseksi viimeiseksi saldolla 4-2-12 – ainoastaan Venezuela oli heikompi.

Vieraiden pelivire on kisoihin lähdettäessä suorastaan surkea. Bolivia on voittanut vain yhden kuudestatoista edellisestä maaottelusta, ja kyseessä oli futiksen lilliputti Myanmar.

Brasilia on ottelussa valtava ennakkosuosikki, mistä kertoo myös maalle tarjottu -2,5 maalin tasoitus. Kannattaa muistaa, että Brasilia on yleisesti ottaen paljon vähämaalisempi, mitä pelikansa kuvittelee. Peräti 11/15 edellisestä maaottelusta on alle 2,5 maalin tuloksia. Brasilia voittaa pelinsä useimmiten tiiviin puolustuksen kautta maalein 1-0 tai 2-0.

Avauspelin paineet ja hermoilut huomioiden, vähämaalinen Brasilian voitto lienee todennäköisin lopputulos. Sen nollapelistä on tarjolla kuitenkin niin pieniä kertoimia, etteivät ne pahemmin palkitse.

Haetaan avausmatsiin sen sijaan alle 3,5 maalin tulos Bethardin ja Betserin 1,80 kertoimella. On myös huomioitava, että Neymar on myös poissa Brasilian hyökkäysvahvuudesta. Tämä syö väistämättä joukkueen tehoja. Maiden edellinen kohtaaminen päättyi muuten MM-2018 karsinnoissa maalein 0-0.

P.S. Lähetämme tänään erillisen Copa America -ennakon postituslistamme jäsenille. Jos et ole vielä liittynyt, se kannattaa! Saat eksklusiivisia etuja, tarjouksia sekä hyödyllistä informaatiota, jota emme julkaise sivustolla.

Photo by Caio Resende from Pexels

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *