RSO-Osasuna O2.5

KERROIN

1.81
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain pelivalinnat jalkapalloon tulevat La Ligasta. Tarjolla on kaksi lähtökohdiltaan hyvin erilaista ottelua.

Athletic Bilbao-Atletico Madrid (klo 15:00)

Päivän mielenkiintoisin matsi nähdään heti alkuiltapäivästä Bilbaossa, jossa kivikovana kotijoukkueena tunnettu Athletic saa vastaansa Atletico Madridin. Athleticin maine ei ole tuulesta temmattu, sillä se on päästänyt vähemmän maaleja kotonaan kuin mikään muu sarjan joukkue.

On mielenkiintoista nähdä, mitä koronan aiheuttamat tyhjät katsomot tekevät Baskimaan joukkueelle vai säilyykö sillä yhä merkittävää kotietua?

Athletic lähti koronabreikille hyvistä asetelmista. Joukkue murskasi Valladolidin vieraissa 1-4 ja hoiteli Villarrealin kotona 1-0 ennen taukoa. Sija 10 on sarjassa pitkälti Athleticin oikea paikka sen materiaali huomioiden.

Vierailija Atletico Madrid on ollut tällä kaudella selkeä pettymys. Vaikka seuran rahkeet eivät riitä mestaruustaisteluun, niin ”Tico” on totuttu näkemään sarjan kolmospaikalla. Tällä hetkellä sijoitus on vasta kuudes, joten Mestarien liigan sijoitus on jopa vaarassa.

Atletico on pelannut saldon 11-12-4 ja päästänyt Real Madridin jälkeen sarjassa vähiten maaleja. Tyyli on siis pysynyt viime vuosista tuttuna, mutta joukkueen viimeistely on ollut liian heikkoa. Tehtyjä maaleja on vain 31 kappaletta, mikä on vasta 12. suurin lukema sarjassa.

Ottelussa ovat vastakkain sarjan 2. ja 3. paras puolustus. Athletic on etenkin kotikentällään äärimmäisen vaikea voitettava. Maaliodotus on poikkeuksellisen matalalla, mikä tekee tasapelistä tässä kohteessa erittäin todennäköisen.

Joukkueiden pelaaminen voi muutenkin olla vielä vähän hakemista pitkän tauon jälkeen. Otamme kantaa ja pelaamme poikkeuksellisesti ristiä in 3,00 kertoimella. Todennäköisyysarviomme tasapelille on peräti 35%.

Real Sociedad-Osasuna (klo 23:00)

Kotijoukkue Real Sociedad kuuluu kauden positiivisiin yllättäjiin. On mukava nähdä, että joukkueen taso on pitänyt hyvän alkukauden jälkeen, eikä suurempaa romahdusta ole nähty. RSO keikkuu yhä neljän parhaan joukossa.

Sociedadin menestyksen avainmiehiä on norjalaistähti Martin Ødegaard, joka nousi kuuluisuuteen jo teini-ikäisenä. Osa ehti jo tuomita nuoren miehen menetetyksi lupaukseksi, mutta Ødegaard löysi peli-ilonsa Hollannissa. Hän on jatkanut samaa rataa Sociedadin paidassa.

RSO:n hyvä menestys on näkynyt etenkin maalimäärissä. Peräti 9/11 edellisestä ottelusta on vähintään kolmen maalin tuloksia. Maalimäärätilastoissa se on sarjan neljänneksi korkein 2,89 osuman ottelukohtaisella keskiarvolla.

Ainoastaan FC Barcelona on tehnyt enemmän maaleja kotiotteluissaan kuin Real Sociedad.

Vierailija Osasuna on sarjanousija, jolta kukaan ei odottanut kauden alla mitään. Siihen nähden 11. sija saldolla 8-10-9 on erinomainen suoritus. Osasuna on yllättänyt varsin positiivisilla tuloksilla, sillä joukkue on maalimäärissä sarjan 6. korkein.

Osasuna kaatoi ennen taukoa Espanyolin tärkeässä kotimatsissa 1-0. Tätä ennen joukkue hävisi Sevillalle 2-3 ja Granadalle 0-3, mutta voitti toisaalta Atletico Madridin vieraissa 0-1. Ailahetelua siis tuloksissa riittää.

Olemme vihjanneet over-betsejä Sociedadin matseihin myös aiemmin tällä kaudella – hyvällä menestyksellä. Kun vastassa on varsin positiivinen Osasuna, on vaikea uskoa trendin tässä kohtaa kääntyvän.

Pelataan yli 2,5 maalia in 1,81 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle peräti 62%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *