Lillestrom (1X2)

KERROIN

2.12
0
pv
0
t
0
min
0
s

Häcken-Örebro U3.0

Lillestrom-Godset O2.5

Sunnuntain pelivalintoja haetaan lauantain tapaan Norjan ja Ruotsin jalkapallosta. Tarjolla on lähtökohdiltaan kaksi hyvin erilaista ottelua.

Allsvenskan: Häcken-Örebro (klo 16:00)

Kotijoukkue Häcken on kuulunut jo useamman vuoden ajan Ruotsin jalkapallon top 5 -kandidaatteihin. Kyseessä on myös hallitseva Ruotsin Cupin mestari parin kuukauden takaa. Tällä hetkellä BKH on varsin odotetusti sarjan viidennellä sijalla.

Häcken tulee otteluun vierastappio niskassaan. BKH hävisi kärkipelin Norrköpingille maalein 2-1, ja tälläkin kaudella joukkue on hurjasti vahvempi kotiyleisönsä edessä. Häcken on pitänyt nollat 4/7 kotiottelustaan ja hävinnyt ainoastaan kaksi epäonnista matsia, joista toisen 90. maalilla miehen vajaalla.

Vierailija Örebro aloitti kauden karmaisevan huonosti, ja joukkuetta oltiin pudottamassa välittömästi jopa Superettaniin. Örebron kotipelit ovat sujuneet edelleen heikosti, mutta ÖFK on ollut tasoonsa nähden erinomainen vieraissa.

Viikko sitten Örebro hävisi Malmölle 2-1, mutta pelasi xG:n valossa todella hyvän ottelun ja olisi voinut puristaa hyvällä onnella jopa tasapelin. Tätä ennen Örebro voitti kolme vieraspeliä putkeen ja kaatoi mm. IFK Göteborgin maalein 0-1.

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin vähämaaliset. Häcken on hoidellut alemman keskikastin seurat viime vuosina vahvalla rutiinilla, ja tavaramerkkinä on 1-0/2-0 voitto. Nyt vastaan asettuu Örebro, joka on hyvä vierailija ja pistää taatusti myös Häckenin tiukoille.

Tämän kaksikon kohtaamiset ovat olleet perinteisesti myös hyvin vähämaalisia: kahdeksasta edellisestä Allsvenskan-ottelusta vain yksi on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen. Edelliset neljä Häcken-Örebro ottelua ovat 1-1, 1-1, 0-1 ja 2-0 FT -tuloksia.

Totals-linjat ovat lähtökohtiin nähden todella korkeat. maksaa peräti 1,90 kertoimen aasialaiselle alle 3,0 maalin tulokselle. Saat rahasi vielä takaisin tasan kolmella maalilla. Tämä betsi olisi hävinnyt Häckenin ja Örebron kohtaamisessa edellisen kerran vuonna 2014.

Eliteserien: Lillestrom-Stromsgodset (klo 21:00)

Norjan pääsarjassa pelataan sunnuntai-iltana tärkeä ottelu putoamiskamppailun kannalta.

Kotijoukkue Lillestromin viime vuodet ovat olleet vaikeita, eikä Oslon naapurissa sijaitseva seura ole päässyt pakoon putoamisviivaa pitkään aikaan. Vuosi 2019 näyttää LSK:n osalta tutulta, eli luvassa on jälleen kamppailua muutaman pisteen sisällä putoamisviivasta.

Lillestromilla on takanaan ruma 5-2 vierastappio Kristiansundissa, jossa kaikki meni pieleen jo avausjaksolla. Tätä ennen LSK murskasi hyvässä vireessä olevan Tromssan kotonaan 4-0. Viime viikkojen ottelut ovat olleet kokonaisuutena ailahtelevia.

Stromsgodset oli viime vuonna yksi sarjan pahimpia alisuorittajia. SIF selvisi vaivoin putoamisviivan yläpuolelle suurista resursseista huolimatta, mutta tänä keväänä tilanne on ollut vielä potenssiin kaksi vakavampi.

Godset on käsittämättömästi sarjan jumbona, kun kausi lähestyy puoliväliä. Huolestuttavinta on se, että mitään korjausliikettä ei näytä olevan käsillä. SIF tulee sunnuntain otteluun saldolla 0-1-4 edellisestä viidestä ottelusta. Edellisellä kierroksella se hävisi Stabaekille kotonaan 0-2.

Sekä Lillestromin että Stromsgodsetin ottelut ovat olleet runsasmaalisia. Molempien joukkueiden puolustus vuotaa rajusti: LSK on päästänyt 23 ja SIF 25 maalia 14 otteluun. Toisaalta kokoonpanoissa on valtavasti potentiaalia malintekoon.

Näiden joukkueiden kohtaaminen ei ole jäänyt alle kahden maalin 11 edelliseen otteluun. Lillestrom ei ole jäänyt Godsetia vastaan nollille seitsemään kohtaamiseen. Odotettavissa on kierroksen kuumin ja runsasmaalisin ottelu, joka voi hyvinkin revetä 3-2, 3-1 tyylisiin lukemiin.

Otetaan betsit Lillestromin kotivoitolle (2,12 @ ) sekä yli 2,5 maalille (1,76 @ ). Molemmissa on ihan mukavasti ilmaa. Stromsgodset on tällä hetkellä niin surkeassa jamassa, että kotivoitolle voidaan kellottaa hieman yli 50 prosenttia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *