Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Pelivihje,Ravit,Toto-65

KERROIN

?
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierroksen ensimmäinen varma on avaus kohteen Ciiran Tähti. Ciiran Tähti on ollut niin vakuuttavassa  kunnossa, että yli 70% pelattunakin se kelpaa varmaksi 3120m matkalla. On makuasia, pelaako toiseksi varmaksi viidennen kohteen Believerin vai kuudennen kohteen Love’n Cashin. Vihjerivissä varmistuksia saa Believer, suuremman laukkariskin vuoksi.

Toisessa lähdössä ykkösmerkki on Strong Caviar. Ruuna on voittanut  neljästä startista kolme: Kiertämällä, kuolema paikalta ja keulasta. Eli Strong Caviar voi hoitaa monella eri juoksun kululla. Varmistuksia otetaan hiukan unohdettu, nyt nappireissun saava Firecracker Gunn 7,5%  sekä King Of The North.

Kolmannen kohteen selvä ykkösmerkkii on Humenteri, joka on kyllä ravilla lähellä voittoa. Vuoran Suvetar ja Tapsan Toivo lienevät takamatkan kovimmat. Otetaan mukaan vielä paalun juoksulangalta hyvin matkaan pääsevä Villieläin.

Believer on neljännessä kohteessa lähellä voittoa, mikäli ravaa. Suljetulta lähtöpaikalta laukkariski on olemassa. Salty Dog ja Ilos Sansibar ovat ykköshaastajat, mutta otetaan lapulle pari jätti yllätystä. Jetset Vice 0,4% pääsee ykköseltä lujaa liikkeelle ja saa päättää kenelle keulan luovuttaa. Johtavan takaa on hyvä yrittää pätkällä ohi maalisuoralla. Mukaan vielä Tinten 0,5%.

Kuudes kohde kannattaa pelata leveästi. Eturivin Ashley Face, Making Match, Moniman ja Yoko Savoy ovat perusmerkkejä. Vihjerivin mukaan vielä ylivauhdin varalle takarivin Callela Kickoff ja Platonic.

Lähtö1: 3

Lähtö2: 1,3,6

Lähtö3: 4,6,9,10

Lähtö4: 1,5,7,9,10

Lähtö5: 5

Lähtö6: 1,3,4,5,10,11.          Vihjerivin hinta: 36e

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *