Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ylivieskan vihjeriviin löytyy kolme varmaa ja paljon tavaraa muihin lähtöihin. Avauskohteen Rallston on huimassa iskussa ja tässäkin lähellä voittoa. 60 voittoprosentilla tältä vuodelta kilpaileva ori on ottanut hallitut voitot kolmessa viimeisessään keulapaikalta. Rallstonin selkä on haluttu paikka, joten keulapaikka lienee nytkin tarjolla. Toinen varma on kolmannen kohteen Hetviina. Kuningatar kilpailussa perusmatkan voittanut Hetviina on vahvoilla, kun ylivieskan pitkällä loppusuoralla mitellään voimia. Mikäli Hetviinaa mielii varmistella, kuuluu Varsova seuraavana kupongille. Kolmas varma on neljännen kohteen Evartti. Seinäjoella ravikuninkuutensa uusinut Evartti on koko kierroksen todennäköisin voittaja.

Toinen kohde on tasainen tammalähtö. Huippupaikoilta Anni Sue:ta, Nazareth:iä ja Amanda Rose:a on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen. True Vision saattaa olla keskeltä rataa kaikista nopein alussa ja kuuluu täysin unohdettuna(3%) lapulle. Lastsundayinmay on pärjännyt näissä ennenkin, tosin lähtöpaikka on nyt niin ulkona, että onneakin tarvitaan. La Cerise on aloittanut suomessa lupaavasti ja se otetaan takarivistäkin lapulle.

Viides lähtö pelataan leveästi. Djokovic voitti vastaavan 2600m ja 3100m Joensuussa heinäkuussa. Redemption on ollut tosi voitokas pitkillä matkoilla tänä vuonna. Ithinkiama Genius saa väkisinkin hyvän reissun. Thai Explosive mielii keulaan ja siitä sillä olisi mahdollisuudet. Danilo Brick voitti heinäkuun lopussa Oulussa saman matkan ja kuuluu ajoissa lapulle. Mukaan vielä Callela Ikaros ja Malecon.

Kuudennen kohteen selvähkö ykkösmerkki on Next Direction. ST Michel- ajossa Next Direction ei ymmärrettävästi voinut mailman parhaalle Face Time Borbonille mitään, mutta iso joukko muita maailman huippuja jäi taakse. Lake*s Action on elämänsä kunnossa ja huippupaikalla. Grainfield Aiden kuuluu Suomen raveissa 2-radalta aina lapulle. Jättiyllättäjänä vielä lapulle kovissa liemissä keitetty Top Of The World 3%, joka on ennekin yllättänyt ilman kaikkia kenkiä.

Päätöskohteen ykkösmerkki on huonosta lähtöradasta huolimatta Stallone. Nyt Stallonella ei ole ikätoveri Parvelan Retun kaltaista voittokonetta vastassa, ja Stallone nousee täältäkin korkealle. Aatsi ja Polara iskevät yhteen keulapaikasta ja molemmat olisi siitä vahvoilla. mukaan vielä Don Viking, U.R. Faxe ja Haukeli Expressen.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 1,2,3,5,7,10

Lähtö3: 13

Lähtö4: 7

Lähtö5: 1,4,5,7,8,10,11

Lähtö6: 1,2,3,9

Lähtö7: 2,4,7,8,10,12 Vihjerivin hinta: 50,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *