LFC-Chelsea U3.0

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen UEFA Super Cup pelataan keskiviikkoiltana. Ottelussa kohtaavat Mestarien liigan sekä Eurooppa-liigan viime kauden voittajat. Tänä vuonna finaali pelataan Istanbulissa, eli kumpikaan joukkue ei saa otteluun kotietua.

Liverpool saa Istanbulin iltaan mukavan lepoedun, sillä punaiset avasivat Valioliigakautensa jo perjantaina. Pool otti odotetun voiton sarjanousija Norwichista, ja marginaali olisi voinut olla myös suurempi kuin kolme maalia.

Jurgen Kloppin miehistö lähtee tulevaan kauteen ilman merkittäviä hankintoja. Liverpool on Valioliigassa selkeä kakkossuosikki: Cityn tahdissa pysyminen olisi yllätys, mutta toisaalta Pool on selvästi muita kilpailijoita vahvempi.

Chelsea avasi kautensa sunnuntaina Manchester Unitedin vieraana. Ottelusta jäi hyvin ristiriitaiset fiilikset, sillä Blues olisi toisena päivänä voinut ottaa matsista pisteitä. Joukkue sai pallon tolppaan jo ensimmäisen viiden minuutin aikana ja olisi voinut helposti johtaa avausjakson jälkeen ilman Zouman kömpelösti aiheutettua rankkaria.

Lopulta Chelsea hävisi maalein 4-0, mutta tähän tulokseen ei kannata reagoida liikaa. Frank Lampardin miehistö oli myös loukkaantumisten rasittama, mutta nyt keskikentälle saadaan mahdollisesti elintärkeä N’Golo Kante, joka auttaisi paljon puolustussuuntaan.

Chelsean odotetaan yleisesti ottaen heikkenevän viime kauteen nähden. Ruorissa on nyt kokematon manageri Frank Lampard, minkä lisäksi UEFA:n siirtobänni estää joukkuetta paikkaamasta Eden Hazardia.

Liverpool on ottelussa kertoimien mukainen suosikki. Matsin value löytyy sen sijaan totalseista, joissa aasialainen alle 3,0 maalia in 1,75 kertoimella on mainio betsi.

Liverpoolin matsit muita kärkijoukkueita vastaan ovat pääasiassa hyvin vähämaalisia. Viisi edellistä liigapeliä Chelseaa vastaan ovat alle 2,5 maalia ja peräti 11/12 edellisestä liigakohtaamisesta ovat päättyneet max. 3 maalin lopputulokseen.

Chelsean puolustus tiivistyy toivottavasti Kanten myötä, ja joukkueen asenne on ottelussa muutenkin huomattavasti sunnuntain nähtyä puolustavampi. Aasialainen 3,0 maalin raja on todella maistuva, sillä todennäköisyys 4+ maalin tulokselle on erittäin matala.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *