KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

KooKoo ja Saipa kohtaavat Liigan avauskierroksella Kouvolassa. Kaakon derby on mielenkiintoinen ottelu, jossa vedonlyöntimarkkina aliarvostaa selkeästi kotijoukkuetta.

KooKoo on mielestämme yksi tämän kauden yllättäjistä! Joukkueen kärkipelaajat ovat ehdottomasti Liigan kärkitasoa. Malte Strömwall, Juha-Pekka Haataja ja uusi puolustajahankinta Ed Wittchow ovat kaikki erittäin kovia pelaajia tähän sarjaan. Joukkue on erittäin luisteleva ja kotonaan taatusti vaikeasti kaadettavissa.

KooKoon pre-season on edennyt nousujohteisesti ja alla on kohtuullisen vakuuttavan esityksen jälkeen selkeä voitto Jukureista. Kouvolassa on ladattu kovat odotukset maalivahti Perhosen onnistumisen suhteen, sillä Järvenpää ei ole päässyt loukkaantumisten jälkeen hyvälle tasolleen

Juhlakauttaan pelaava SaiPa on tällä kaudella mielenkiintoinen sekoitus nuorta lahjakkuutta sekä rutinoitunutta kokemusta. SaiPan sentteriosasto kestää taatusti vertailun mihin tahansa liigajoukkueen vastaavaan. Kunyk-Nättinen-Morley-Koho, on kokonaisuudessaan kenties SaiPan kaikkien aikojen paras sentterinelikko.

Laitureista löytyy myös laatua, vaikka aivan terävin kärki sieltä ehkä puuttuukin. Ongelmaksi voi muodostua puolustus. SaiPan kannalta on ehdottoman tärkeää, että Autio & Vainio & Salo -triosta joku, tai mielellään jotkut, pystyvät ottamaan vastuuta riittävällä tasolla. Harjoituskauden perusteella kaikilla on toki eväät siihen.

SaiPan puolustuspää koki suuren menetyksen juuri kauden alla, kun kokenut ja kovaotteinen puolustaja Denisov joutuu olemaan poissa kauden avausviikonlopun lievän loukkaantumisen takia. Lisäksi keskushyökkääjä Cody Kunyk on pelikiellossa, joka on ehdottomasti miinus.

Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kertaalleen, jolloin SaiPa korjasi voiton selkeästi paremman maalivahtipelin turvin. 5 vs 5 -pelissä Kouvolalaiset olivat selkeästi lappeenrantalaisryhmää edellä. KooKoo on selkeästi aliarvostettu joukkue markkinoilla juuri nyt, ja Kaakon derbyn kotijoukkue on kerroinasetelmaa selvempi suosikki. Otetaan peleihin tosi maistuva in KooKoo moneyline kertoimella 1,93.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!