KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotijoukkue Paris Saint-Germain on varmasti tuttu nimi jokaiselle jalkapallon ystävälle. PSG on dominoinut Ranskan pääsarjaa vakuuttavasti vuodesta 2012 alkaen, jolloin Qatar Sports Investments osti seuran ja teki siitä yhden maailman rikkaimmista.

Ainoa ”kauneusvirhe” PSG:n ylivoimassa on kausi 2016/2017, jolloin Monaco voitti yllättäen mestaruuden. Viime kaudella PSG palasi jälleen ykköspaikalle, ja joukkueen materiaali on edelleen ylivertainen.

Kulunut kausi on alkanut neljällä voitolla, ja PSG on tehnyt jokaisessa ottelussa vähintään kolme maalia. Tulosten takana on kuitenkin paljon pelillisiä vaikeuksia, eikä PSG ole vielä vakuuttanut.

Vierailija Saint-Etienne kuuluu myös Ranskan liigan kärkipään joukkueisiin. ASSE ei pysty haastamaan materiaaliltaan neljää suurta (PSG, Lyon, Marseille, Monaco), mutta joukkue on yksi Eurooppa-liigan kandidaateista. Sarja on alkanut toistaiseksi ilman tappioitta saldolla 1-3-0.

Saint-Etienne on ollut pelillisesti pieni pettymys, mutta viime kierroksen kotimatsi Amiensia vastaan oli väkevää dominointia. Ainoastaan maali jäi puuttumaan. ASSE on päästänyt verkkoonsa vain kaksi osumaa neljän kierroksen aikana.

PSG on ottelussa selvä suosikki, mutta tasoero ei ole markkinan ennusteen mukainen. Kotijoukkueen avainpelaajat ovat olleet maajoukkueiden mukana viime viikon, ja tulevalla viikolla käynnistyvät myös tärkeät Mestarien liigan ottelut. Supertähdet Kylien Mbappe ja Dani Alves ovat varmuudella sivussa, eikä avaus ole välttämättä muutenkaan aivan optimi.

Saint-Etiennelle on tarjolla ilta mahtava +2 maalin aasialainen tasoitusveto kertoimella 2,00 (todennäköisyysarvio 62%), eli saat rahasi takaisin, vaikka ASSE häviäisi kahdella maalilla. Tälle vedolle on hyvä vaihtoehto alle 3,5 (tai 3,0 maalia). Nämä betsit ovat hyvin riippuvaisia toisistaan, joten on suositeltavaa pelata vain toinen, tai pienentää panoksia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!