Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon rivi pelataan yhdellä varmalla. Toisen kohteen Chase on pystyvä hevonen sarjoihinsa. Se palasi elokuun lopussa tauolta Lappeenrantaan, missä oli oikein mainio toinen yönmustalta lähtöpaikalta. Startti vei oria varmasti eteenpäin ja se kelpaa paljon pelattunakin varmaksi.

Avauskohde pelataan kolmella merkillä. Goodygoodytwoshoes napannee keulapaikan ja vetää siitä pitkään. Olli Koivusen ajokki on kovassa kunnossa, eikä sen ohittaminen ole helppoa. Gal Gadot Racin teki rajun esityksen Vermossa 3.9. ja voitti kuolemanpaikalta, pitäen takanaan muun muassa Goodygoodytwoshoesin. Mikäli Juha Utala saa luovittua tammansa ulos ykkösradan syövereistä, on se jälleen todennäköisesti kuolemanpaikalla vaatimassa vauhtia. Potintekijäksi mukaan vielä kovissa liemissä keitetty Ice Wine (2%), joka on voittanut paljon tätä kovempiakin lähtöjä.

Kolmas kohde on tasainen. Vennelmon Välkky lienee paalun kovin. Juoksulangalta se voi päästä jopa keulaan ja pystyisi siitä tekemään takahevosten tehtävästä vaikean.20m pakilta Sirpsakan ja Viesmannin kyvyt ja kunto riittää tässä tehtävässä. Borkeld (4%) on nyt aivan unohdettu kahden hutistartin myötä ja otetaan potintekijäksi lapulle. 40m takamatkalta mukaan Vonkari, joka nousee tässäkin lähdössä korkealle.

Neljäs kohde yritetään selvittää kolmella merkillä. Heavy Secret on ollut hyvä edellisiin ja päässee tässä keulaan. Kiikku’s Trooper on tehnyt edellisiin vahvoja kirejä. Teivossa se kiri voittoon asti liki kierroksen kirillä. Captain Cloud on aivan kanuuna kunnossa. Viimeksi Vermossa se liiteli ulkoratoja, pitkällä kirillä, ykkösenä maaliin ohi kovien vastustajien.

Kuudes kohde selvitetään kahdella merkillä. Mr Big Money ehti tykkikirillä Vermossa toiseksi, häviten vain hurjalle All Star Mintille. Samanlainen kiri riittää tässä korkealle, mutta 7-rata voi tehdä juoksusta vaikean. BWT Ellosbank on voitokas menijä ja olisi keulaan päästessään lähellä. Kiri irtoaa hyvin myös selästä ja BWT Ellosbank on niukka ykkösmerkkimme, koska Mr Big Money joutuu joka tapauksessa nousemaan voittomatsiin tämän ulkopuolelta.

Päätöskohde revitetään. Hierro Boko teki kovan lopetuksen Vermon pitkällä matkalla puolitoista viikkoa sitten. Samanlaisena se kirii tässä korkealle. Sahara Sandstorm ei kaihda haalarihommia ja on voittanut tätä kovempiakin lähtöjä. Arctic Lover on namupaikalta perusmerkkejä ja samat sanat pätevät Com Miltoniin. Marschall Match on kunnossa ja sen voitto roikku suorastaan ilmassa. Haastava lähtöpaikka kovassa porukassa, mutta vain 2% pelattuna otetaan se potintekijäksi. Way To Go (7%) sai tauon jälkeen startin alle ja voi parantaa paljonkin.

Lähtö1: 1,4,6

Lähtö2: 6

Lähtö3: 6,7,8,9,12

Lähtö4: 1,6,9

Lähtö5: 4,7

Lähtö6: 1,4,6,7,9,11 Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *