Brighton +0.5

KERROIN

2.39
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan avauskierros päättyy maanantaina kahteen otteluun. Kyseessä on luonteeltaan hyvin erityyppiset matsit, joista löytyy myös pari peli-ideaa.

Sheffield United-Wolves (klo 20:00)

Kotijoukkue Sheffield United nousi vuosi sitten Valioliigaan. Moni piti ryhmää aivan liian heikkona pääsarjatasolle, mutta toisin kävi. Blades puolusti mahtavasti ja taisteli joukkueena lähes eurocup-paikoille saakka. Yhdeksäs sija oli huikea suoritus ennakko-odotuksiin nähden.

United lähtee tulevaan kauteen samalla reseptillä, eikä avauskokoonpanossa nähdä juuri lainkaan vaihtuvuutta. Suurin muutos on tolppien välissä. Huikean kauden pelannut Stephen Henderson palasi lainaltaan Manchester Unitediin. Tilalle hankittiin Bournemouthin lupaava David Ramsdale.

Wolves nousi puolestaan Valioliigaan kaksi vuotta sitten. Seura oli jo Championshipissa erittäin vahva, ja susia osattiin odottaa välittömästi top 10 -sijoille. Wolves on lunastanut kovat odotukset upeasti ja sijoittunut seitsemänneksi kaksi kautta putkeen.

Vierasjoukkueen riveissä ei ole myöskään nähty pahemmin vaihtuvuutta. Tärkeä laitapakki Matt Doherty siirtyi Tottenhamiin, mutta avauskokoonpano on muilta osin oikeastaan muuttumaton. Wolves luottaa Sheffield Unitedin tavoin todella tiiviiseen puolustuspeliin.

Vastakkain on kaksi erittäin vähämaalista joukkuetta. Molemmat pelaavat tiiviillä viiden miehen takalinjalla ja jatkavat tälläkin kaudella varmasti vähämaalisia otteitaan. Viime kauden kohtaamiset päättyivät myös hyvin odotetusti 1-0 ja 1-1 -tuloksiin.

Betsimarkkina on painanut totals-linjat alas, mutta ei riittävän alas. Maaliodotus on niin matala, että ottelussa jäädään max yhteen maaliin lähes kerran kahdesta. Jos haluat pienentää riskiä, voit myös pelata U2.0 tai U2.5 vedot valintamme sijasta.

Betsataan alle 1,5 maalia in 2,45 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47 %. Voit myös pelata pienellä panoksella tasapeliä in 3,05 kertoimella. Ristille voidaan antaa jopa 35 % osumistodennäköisyys. Kyseessä on hyvin pitkälti koko kauden vähämaalisin ottelu.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain rajoitetun ajan! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

Brighton-Chelsea (klo 22:00)

Kotijoukkue Brighton on pelannut Valioliigassa nyt kolme kautta putkeen. Saldona on sijaluvut 15, 17 ja 15 (viime kaudella). Seurajohto on panostanut pelaajiin ja hankkinut joka kesä lukuisia vahvistuksia, mutta seura ei ole päässyt eroon perisynnistään eli maalinteosta.

Brighton teki viime kaudella ”jopa” 39 maalia, mikä oli parannus edelliskausien 35 ja 34 lukemiin. Kyseessä oli silti viidenneksi pienin lukema. Paras maalintekijä Neal Maupay sentään rikkoi 10 maalin rajan.

Merkittävin hankinta on Liverpoolissa penkille juuttunut Adam Lallana, joka voi hyvinkin tuoda luovuutta joukkueen peliin.

Vierailija Chelsea pelasi erinomaisen kauden sijoittuen neljänneksi – tasapisteisiin Manchester Unitedin kanssa. Blues hyytyi selvästi joulun jälkeen, kun alkukaudella loistanut hyökkäyspeli alkoi yskiä pitkän kauden edetessä.

Suoritus oli silti mahtava, sillä harva uskoi kokemattoman Frank Lampardin menestykseen. Nyt ”Lamps” on saanut lukuisia vahvistuksia Chelsean siirtopannan päätyttyä. Kai Havertz, Timo Werner ja Hakim Ziyech vahvistavat jo ennestään kovaa hyökkäyspäätä.

Chelsean ongelmana on ollut puolustus. Blues päästi 18 maalia enemmän kuin Manchester United ja 19 enemmän kuin Man City. Konkari Thiago Silvan odotetaan nousevan puolustuspelin liideriksi kauden mittaan.

Paras pelivalinta on Brighton +0,5 maalin tasoituksella. Chelsealla on paljon poissaoloja, eivätkä uudet hankinnat ole vielä hitsaantuneet yhteen. Chelsea hävisi myös viime kauden avauksen rumasti 0-4, ennen kuin peli alkoi toimia parin viikon jälkeen paremmin.

Betsaamme Brighton +0,5 in 2,38 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *