Monaco +1 ahc

KERROIN

2.18
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan pääsarjassa pelataan keskiviikkona kolme rästiottelua. Mielenkiintoisin matsi on ehdottomasti Monacossa, jossa kotijoukkueen vieraaksi saapuu sarjakärki PSG.

Nimes-Rennes (klo 20:00)

Nimes nousi viime kaudeksi Ranskan pääsarjaan ja sijoittui heti kympin sakkiin. Joukkue oli todellinen yllättäjä ja ilopilleri kolmanneksi korkeimmalla maalikeskiarvollaan. Tällä hetkellä Nimesin tilanne on hyvin erilainen, sillä käynnissä on usein niin vaikeaksi todettu nousijan toinen kausi.

Nimes voitto Reimsin viikonloppun 2-0, mutta pitkälti vastustajan punaisen kortin ansiosta. Kyseessä oli vasta ensimmäinen pistepotti 13 liigaotteluun. Joukkue on romahtanut kohtalaisen alun jälkeen pahemman kerran sarjan pohjille. Edes xG-luvut eivät lupaa parannusta.

Vierailija Rennesin tilanne on täysin päinvastainen. Kyseessä on Ranskan ylempään keskikastiin kuuluva, joukkue, jolla on käynnissä paras kausi pitkään aikaan. Viime kausi oli Rennesin osalta kova pettymys, mutta nyt joukkue on kiinni jopa Mestarien liigan sijoituksissa.

Vihjasimme Rennesiä perjantain kärkimatsissa Marseillea vastaan. Kyseessä oli hyvin tasainen ottelu, joka kääntyi Rennesin kannalta hieman epäonniseen 0-1 -tappion. Tätä ennen joukkue oli voittanut viisi ottelua peräkkäin.

Näiden joukkueiden välinen tasoero on revennyt hurjasti kuluvan kauden aikana. Rennes on esiintynyt vahvasti myös vieraissa, sillä edellisessä reissupelissä kaatui jopa Lyon 0-1 vahvalla esityksellä. Betsit Rennesin suuntaan in 2,35 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 46%.

Monaco-PSG (klo 22:00)

Illan huippuottelu nähdään Monacossa, joka on toisinto vain muutaman päivän takaisista tapahtumista. Sunnuntaina pelattiin siis Pariisissa PSG-Monaco -matsi, joka päättyi vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen 3-3 -tasapeliin.

Jokainen Ranskan futista seurannut muistaa vielä Monacon kaoottisen viime kauden. Tämä syksy on sujunut jo huomattavasti paremmin, mutta joukkue on jäänyt silti tavoitteistaan. Tämä tuli selväksi joulukuun lopussa, jolloin seurajohto antoi päävalmentaja Leonardo Jardimille potkut.

Monacon valmentajanpesti on tuulinen paikka, sillä Jardim sai potkut jo toisen kerran vain reilun vuoden sisään. Espanjalainen Roberto Moreno otti ohjat ja aloitti uransa heti hyvillä tuloksilla. Reims kaatui cupissa 2-1, ja sunnuntain tasapeli Pariisista oli komea sulka hattuun.

Kotijoukkue PSG on hallinnut Ranskan pääsarjaa kaudesta 2012/2013 lähtien. Tämän kauden pistetahti näyttää vievän joukkueen taas yli 90 pisteen ja 90 maalin. Perinteiset uhkaajat Lyon ja Monaco ovat jääneet kauas taakse.

Alkukaudella nähtiin pientä kompurointia, mutta viime aikojan vire on ollut erinomainen Neymarin johdolla. Brassitähti on iskenyt maalin PSG:lle seitsemässä ottelussa putkeen kaikki kilpailut mukaan luettuna. Sunnuntain Monaco-matsissa hän osui kahdesti.

Monaco on paperilla todella laadukas nippu, josta ei ole saatu parhaita tehoja irti pariin vuoteen. Joukkue ansaitsi täysin pisteen sunnuntaina Pariisissa, joten yllätykseen on entistä paremmat saumat kotiyleisön edessä.

Mielestämme markkina aliarvioi Monacon pelivoimaa ja tarjoaa kotijoukkueelle liian korkeita kertoimia. Betsaamme Monacoa +1 aasialaisella tasoituksella in 2,18 kertoimella. Saat siis panoksesi takaisin, jos Monaco häviää maalin erolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *