Kovalchuk O2.5 vetoa

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kahden ottelun yö ei paljon pelivaraa tarjoa joten tänään toinen vihje on pelaajaspessua pitkästä aikaa.

Lähdetään faktoista liikkeelle. Montreal laukoo eniten liigassa kotona. Kovalchuk pelaa 20min per peli edelleen ja saa YV vastuuta. Hän on muuttunut vanhoilla vuosilla enemmän epäitsekkääseen suuntaan, sitä ei ole kieltäminen ja samalla on löytynyt wanhaa venäläistä pihapeli mentaliteettia “aina voi syöttää vielä kaverille”.

Homman nimi on kuitenkin, että Chicago pelaa tempoilevaa lätkää ja välillä järkevin ajatus on yksinkertaisesti laukoa näissä otteluissa, varsinkin jos on vähän hapoilla. YV:llä laukaus on edelleen totutun tappava ja hänelle pelataan paikkoja. Todennäköisin lopputulema tässä on selkeästi 2-3 haarukka. Mutta kotipelin myötä usko on, että wanha nestori virittää mailaa hieman aktiivisemmin kuin yleensä. Varsinkin, kun hanakasti laukova Kane löytyy toiselta puolelta, mikä saattaa aktivoida Ilyassa PTSD:tä ja hän näkee itsensä laukovan kuin nuorena vintiönä konsanaan.

Tästä syystä fiilistellään vanhan konkarin yli 2.5 laukausta in @ 1.95 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *